Järvenpään Puistoblues perutaan kokonaan

Kesäkuun lopulle suunniteltu Järvenpään Puistoblues peruuntuu. Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry. teki asiasta päätöksen myöhään tiistai-iltana.

Yhdistys korostaa, että ratkaisu oli välttämätön sekä tapahtuman turvallisuuden että talouden näkökulmasta.

Viranomaisten tapahtumia koskevat rajoitukset ovat tämän hetken tietojen mukaan voimassa Puistobluesin tapahtumaviikkoon saakka, eikä järjestäjien mukaan vielä ole turvallista olettaa, että rajoituksia olisi mahdollista purkaa heinäkuussakaan.

Puistobluesia järjestävän yhdistyksen hallitus kävi pitkään läpi erilaisia vaihtoehtoja festivaalin järjestämiseksi.

”Nyt, kun korona-aika kurittaa monia musiikkitapahtumia, heitän pallon Yleisradiolle, jonka arkistoissa on suuri määrä festivaalitaltiointeja myös Puistobluesista vuosien varrelta. Yleisö kaipaa livemusiikkia, jota ei tänäkään kesänä voida täysipainoisesti esittää. YLE voisikin perustaa suuren luokan virtuaalifestarit ja näyttää kesän aikana entistäkin enemmän taltiointeja menneiltä vuosilta niin Puistobluesista kuin muistakin tapahtumista”, ehdottaa Puistobluesin festivaalijohtaja Miikka Porkka.

Tälle kesälle ostetut liput on mahdollista palauttaa. Vuosien 2020 ja 2021 Puistoblues-festivaaleille ostetut liput käyvät kuitenkin myös ensi vuoden tapahtumaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone