Ismo Leikola: Tämä oli Amerikan-kiertueen kohokohta

ismo leikola 1

Stand up -koomikko Ismo Leikola on kiertänyt ahkerasti maailmaa tänä vuonna. Hän on esiintynyt muun muassa Singaporessa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Isossa-Britanniassa.

Leikola palasi pari viikkoa sitten Yhdysvalloista, jonne hän pääsi kiertueelle voitettuaan viime vuonna Maailman hauskimmaksi koomikon kilpailun

Leikolan komiikka on otettu rapakon takana riemastuneesti vastaan

Amerikan reissun kohokohdaksi jyväskyläläislähtöinen viihdetaiteilija nimeää  koomikkofestivaalin, jossa lavalle nousi 12 stand up -taitajaa yhden illan aikana

– Ilta oli tunnelmataan tosi kuollut ja minun vuoroni koitti viimeisenä. Tein mielestäni parhaan keikkani koskaan ja se erottui edukseen muista. Show`n jälkeen eräs tuottaja kertoi, että hän on käynyt kymmenen vuoden ajan viikkottain neljällä stand up –keikalla eikä hän ole koskaan nauranut yhtä paljon. Vastaavanlaisia kohteliaisuuksia kuulee todella harvoin, Leikola kertoo.

Rapakon takaa jä repunpohjalle uusia ideoita ja unohtumattomia kokemuksia.

– Jos sieltä saisi tuoda Suomeen jonkun asian, se olisi että täälläkin saisi kääntyä punaisilla valoilla oikealle. Oli mahtaavaa kääntyä koko ajan oikealle ja kiertää samaa korttelia keskellä ruuhkaa, Leikola nauraa.

Lue myös Mesta.netistä: Ismo Leikolan haave toteutui – oma komediasarja alkaa syksyllä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone