Isä jakoi viimeisen kuvan näyttelijä Cameron Boycesta: ”Hirveä ikävä poikaani”

Yhdysvaltalainen näyttelijä Cameron Boyce menehtyi viime lauantaina vain 20-vuotiaana. Viranomaisten mukaan hän kuoli nukkuessaan sairaskohtaukseen, joka johtui hänen saamasta lääkityksestä. TMZ:n tietojen mukaan hän sairasti epilepsiaa.

Victor-isä jakoi eilen Instgramissa kuvan, joka on otettu vain muutama tunti ennen kuolemaa. Isän mukaan kuva on viimeinen hänen pojasta otettu valokuva. (Katso kuva jutun alta)

”Hirveä ikävä poikaani. Toivon, ettei kukaan ihminen kokisi koskaan tällaista tunnetta”, hän kirjoittaa kuvan oheen. Samalla hän kiittää ihmisiä tuesta, jota hänen perheensä on saanut surun keskellä-

Uutinen nuoren näyttelijän kuolemasta on otettu järkyttyneenä vastaan.

Disney Channel ilmoitti eilen peruvansa Descendants 3 -elokuvan ensi-iltajuhlan kunnioittaakseen nuoren näyttelijän poismenoa. Punaisen maton juhla oli määrä järjestää 22. heinäkuuta Los Angelesissa.

Boyce näytteli Disney Channelin tv-sarjoissa 11-vuotiaasta lähtien. Hänellä oli päärooli myös Disneyn elokuvassa Descendants vuonna 2015. Hänet muistetaan myös elokuvista Mirrors ja Eagle Eye.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone