Ilosaarirockin järjestäjille tarjottiin sokkihoitoa – pääesiintyjän lentokone hajosi Amsterdamissa

Ilosaarirock keräsi ennätyksellisen kylmästä heinäkuusta huolimatta 64 000 festivaalivierasta Joensuun Laulurinteelle. Festivaali huipentui yhdysvaltalaisten The Chainsmokersin ja Rae Sremmurdin sunnuntain esiintymisiin.

Rae Sremmurdin keikka aiheutti Ilosaarirockin järjestäjille ylimääräistä jännitystä, sillä yhtyeen lentokone hajosi Amsterdamissa. Artistit lennätettiin Joensuuhun yksityiskoneella ja esiintymistä viivästytettiin ja näin pelastettiin rap-fanien viikonloppu.

Hittikappaleistaan Black Beatles, Swang ja Powerglide tuttu  Rae Sremmurd kuului festivaalin odotetuimpiin esiintyjävieraisiin. Yhdysvaltalainen veljeskaksikon Swae Lee ja Slim Jxmmin muodostama kokoonpano esiintyi Laulurintellä sunnuntaina kello 21.

”Välillä joutuu vähän säätämään kesken tapahtuman, mutta sitähän tämä on. Onneksi tällä tarinalla oli onnellinen loppu, naurahtaa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Juttu jatkuu…

ilosaarirock.fi_2019_olavi_uusivirta_ja_alue_kalle_kervinen_010

Ilosaarirock on järjestetty vuodesta 1971. Festivaalien muita esiintyjiä olivat muun muassa Sunrise Avenue, JVG, Cheat Codes (USA) ja Olavi Uusivirta, jonka keikalta yllä oleva ilmakuva on otettu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone