Hollywood-tähti tienasi kymmeniä miljoonia – nyt vuokrat maksamatta

Näyttelijätähti Tom Sizemore ei maksanut asuntonsa vuokraa ja nyt hänen vuokraisäntänsä hakee saataviaan oikeudessa, The Blast -sivusto kertoo.

Sivuston mukaan Sizemore vuokrasi asunnon Valenciasta Los Angelesista marraskuussa 2013

Vuokraisännän mukaan Sizemore jätti maksamatta vuokransa marraskuun 2014 ja maaliskuun 2015 välillä. Näyttelijältä haetaan nyt oikeudessa yhteensä 26 415 dollarin korvauksia.

Summa kuulostaa pieneltä näyttelijälle, joka on esiintynyt useissa Hollywoodin hittileffoissa ja tienannut urallaan kymmeniä miljoonia.

56-vuotias Sizemore on tuttu muun muassa elokuvista Pelastakaa sotamies Ryan, Matkustaja 57, Pearl Harbour ja True Romance.

Tosin viime vuosina hän on vajonnut b-luokan elokuvien tähdeksi. Imdb.com -sivuston mukaan hänellä on työn alla lukuisia elokuvia.

Viime aikoina Sizemore on ollut uutisissa lähinnä päihdeongelmiensa ja rikostensa takia.

Hänet tuomittiin 6 kuukaudeksi vankilaan vuonna 2003 silloisen tyttöystävänsä Heidi Fleissin pahoinpitelystä. Myös vuosina 2014 ja 2016 hänet pidätettiin naisystäviensä pahoinpitelyistä. Toissa vuonna Sizemoren väitettiin myös ajaneen humalassa sijaisnäyttelijän päälle kuvauksissa. Takana on myös huumekäryjä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone