Ex-huippumalli Carol Alt, 59, otti haasteen vastaan ja julkaisi häikäisevän topless-kuvan

Yhdysvaltalainen entinen huippumalli, näyttelijä ja kirjailija Carol Alt ei ole aiemmin julkaissut paljastavia kuvia Instagram-sivullaan, mutta nyt hän on tehnyt poikkeuksen.

59-vuotias Alt osallistui torstaina julkaisemallaan topless-kuvalla Sports Illustrated -lehden uimapukuikoni-haasteeseen.

Monet entiset Sports Illustrated -mallit, kuten Christie Brinkley, Tyra Banks ja Heidi Klum, ovat lähettäneet fanien iloksi tuoreen uimapukukuvan ja haastanut samalla mukaan jonkun kollegansa.

Alt esiintyy kuvassa ilman rintaliivejä ja hyvin pienissä bikinin alaosassa. Hänen yläkroppansa on helminauhojen ja hiusten verhoama. Katso kuva alta.

Alt nousi mallimaailman huipulle vuonna 1980, kun Life Magazine antoi hänelle tittelin ”Next Million Dollar Face”. Pian sen jälkeen Playboy-pomo Hugh Hefner julisti hänet maailman kauneimmaksi naiseksi..

Alt esiintyi pitkällä malliurallaan muun muassa Ellen, Voguen, Cosmopolitanin  kansikuvissa. Lisäksi hän on kirjoittanut kirjoja ja näytellyt elokuvissa ja televisisarjoissa, kuten Diagnoosi: murha. Amazon ja Ukkosta paratiisissa

Hän oli pitkään naimisissa New York Rangersin NHL-tähden Ron Greschnerin kanssa. Pian avioeron jälkeen hän alkoi seurustella samassa joukkueessa pelanneen jääkiekkoilijan Alexei Yashinin kanssa.

Alla kuva 1980-luvun kansikuvasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone