Elonkerjuun laulaja vaihtuu – uusi solisti on tuttu The Voice of Finlandista

Eteläpohjalainen suomirockyhtye Elonkerjuu jäi määrittelemättömälle tauolle syyskuussa 2015. Nyt yhtye tekee paluun uudistuneella kokoonpanolla. Bändi kertoo Facebook-sivuillaan, että laulaja Juha Lagström on päättänyt lähteä yhtyeestä. Hänen tilalleen tulee Palava-yhtyeestä ja The Voice Of Finland -ohjelmasta tuttu Osku Ketola. Viulisti Johanna Koivu ilmoitti jo aiemmin eroavansa bändistä.

Uutta musiikkia on luvassa keväällä 2018.

”Jäimme tauolle syyskuussa 2015, viidentoista vuoden viilettämisen jälkeen. Ajatus oli että jokainen bändin jäsen saa aikaa rauhassa ajatella ja tuumailla mitä jatkossa tekee. Saimme tauon aikana tiedon ettei Johanna, eikä Juha jatka enää Elonkerjuun riveissä.  Siinä oli kieltämättä meille jäljelle jääneille tuumaamista, että mitäs nyt tehdään? Emme halua vielä tätä hienoa bändiä majan majoille makaamaan. Sateentekijämme Lenni sai ajatuksen: Mitä jos yhdistettäisiin pohjalaiset voimat ja kysytään Palavasta ja Voice of Finlandista tuttua laulaja, viulistia Osku Ketolaa Elonkerjuuseen? Mielettömän hyvä idea”, Elonkerjuu tiedottaa.

 

”Pelonsekaisia ajatuksia ja valtavaa innostusta -sitä tunnen nyt. Ei ole helppoa ottaa solistin roolia kahden hienon nokkamiehen jälkeen. Ketään en pysty korvaamaan, siksi on pakko pysyä rehellisesti omana itsenä. Toivottavasti pystyn tuomaan Elonkerjuuseen jotain virkistävää ja uutta, perinteitä ja pitkää historiaa kunnioittaen, odotan innolla uusien Elonkerjuu-laulujen syntymistä”, Osku Ketola kertoo.

Lagström kertoo lähtevänsä yhtyeestä, koska hänelle tuli aika suunnata energiansa muiihin asioihin. Lähtöön ei liity dramatiikkaa. Hän liittyi Elonkerjuuseen vuonna 2012 yhtyeestä lähteneen Lauri Tähkän tilalle.

Kiitos bändille, faneille ja kaikille teille, joiden kanssa olen saanut tehdä
matkaa Elonkerjuu-taipaleeni aikana.

Osallistu arvontaan ja voit voittaa pääsyn Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestarin kanssa järjestettävään VIP-näytökseen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone