Downshiftaajat-sarja saa kolmannen kauden – nyt tehdään paluumuutto maaseudun rauhaan

downshiftaajat

Elisa Viihteen suosituimpiin sarjoihin lukeutuvan Downshiftaajat-alkuperäissarjan kolmannen tuotantokauden kuvaukset alkavat tänään maanantaina 23. syyskuuta Uudellamaalla.

Uudet jaksot tulevat katsottaviksi Elisa Viihteen Aitio-suoratoistopalveluun loppuvuodesta 2020.

Kolmannella kaudella Kuuseloiden elämä mullistuu kun Tommi (Jussi Vatanen) saa yllättävän työtarjouksen kotiseudultaan Hankalammelta. Paluumuutto maaseudun rauhaan ei kuitenkaan suju ihan niin pehmeästi kuin suunnitelmissa on ollut, vastassa onkin hieman hankalampi projekti.

Draamasarjan pääosissa jatkavat aiemmilta kausilta tutut Jussi Vatanen, Iina KuustonenMikko LeppilampiNiina LahtinenAnna-Leena Härkönen ja Kaija Pakarinen. Tulevan kolmannen kauden ohjaavat Juha Lankinen (Suden hetki, Uusi päivä) ja Antti Heikki Pesonen (Sipoon herttua 2, Päin seinää, Roba).

Downshiftaajien ensimmäinen kausi julkaistiin marraskuussa 2015 Elisa Viihteessä. Molemmat kaudet on esitetty myös Ylellä.

Downshiftaajat oli ensimmäisiä Elisa Viihteen alkuperäissarjoja, ja se on myös yksi kaikkien aikojen katsotuimmista ohjelmista Elisa Viihteessä. On mahtavaa tuoda katsojille uusi kausi tästä erittäin pidetystä sarjasta, kommentoi Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Downshiftaajat -sarjalla huikeat katsojamäärät

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone