Christian Rönnbackan dekkarista tehdään tv-sarja – tältä näyttää rikoskomisario Hautalehto!

Dekkaristi Christian Rönnbackan vuonna 2015 julkaistusta menestyskirjasta Kylmä syli tehdään uusi C More -alkuperäissarja.

Sarjan kuvaukset alkoivat viime viikolla pääkaupunkiseudulla. Sarjan käsikirjoituksesta vastaa Veli-Pekka Hänninen ja ohjauksesta Petri Kotwica.

Hautalehto: Kylmä syli -sarjan pääosassa, rikoskomisario Antti Hautalehtona nähdään Mikko Leppilampi. Muissa rooleissa nähdään Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Marja Salo ja Inka Kallén.

Sarja alkaa C Moressa loppuvuodesta 2021. 

”Tämä on minulle unelmien täyttymys. Olen ihan aidosti haaveillut yli 10 vuotta, että pääsisin tekemään laatusarjassa kiinnostavan ja monitasoisen pääroolin. Iän ja sen tuoman elämänkokemuksen myötä koen nyt myös olevani ihmisenä valmis tällaiseen rooliin. Antti Hautalehdon roolihahmossa näyttelijälle on kiitollisinta se, että kirjailija on sen aikojen saatossa jo pureskellut luonteenpiirteineen ja taustoineen niin syväksi, ettei siinä ole yhtään aukkoa tai kysymysmerkkiä, mitä näytellä”, iloitsee Hautalehtoa näyttelevä Mikko Leppilampi.

Lue Kylmä syli -kirjan arvio alta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone