Bullets-sarjan ensi-iltaa juhlittiin Helsingissä – tässä tunnelmia punaiselta matolta

sibel ja krista

Elisa Viihteen uuden Bullets-sarjan kutsuvierasensi-iltaa juhlittiin torstaina Helsingin Tennispalatsissa. Punaiselle matolle saapui näyttelijäkaartia, kutsuvieraita sekä median edustajia

Kymmenosainen jännitysdraama saa ensi-iltansa 19.10. Elisa Viihteen Aitiossa.

tommi korpela bullets

Tommi Korpela esittää huumepoliisi Timo Viitaa, joka saa pieleen menneen operaation johdosta työparikseen peitetehtäviin erikoistuneen rikostutkijan Mari Saaren (Krista Kosonen).

”Sarjan juonenkuljetus on kiinnostava ja yllättävä. Harvoin saa lukea käsikirjoitusta, jossa on yhtä paljoa imua ja yllätyksiä. Sarjan onnistumisen ratkaisevat kuitenkin henkilöhahmojen vahvuudet. Katsojan on kyettävä samaistumaan ja kiinnostumaan niistä”, Korpela totesi ennen kutsuvierasnäytöksen alkua.

krista kosonen bullets

Krista Kosonen asteli punaiselle matolle valkoisessa housupuvussa. Hän saapui ensi-iltaan suoraan Norjasta, jossa hän kuvaa HBO Nordicin Beforeigners -sarjaa. Bulletsissa hän esittää rikostutkija Mari Saarta. Rooli oli fyysinen ja rankka.

”Harjoittelin aseenkäyttöä ja juoksua. Roolihenkilöni on omistanut koko elämänsä työnteolle. Se on surullista. Itse pyrin siihen, että elämäni tärkeimmät asiat eivät liittyisi työntekoon”, Krista Kosonen sanoi punaisella matolla.

pete riski bullets

Ohjaaja Pete Riski kuvailee Bulletsia on trilleriksi, jonka keskiössä ovat ihmiset.

”Jokainen käänne kuvattiin siitä näkökulmasta, miltä henkilöstä tuntuu sillä hetkellä. Vaikka ympärillä on iso juonikehys, tämä on kertomus ihmisistä”, Riski totesi.

sibel kekilli bullets 2 (2)

Saksalaisnäyttelijä Sibel Kekilli esittää turvapaikanhakija Madina Taburovaa, jolla on yhteyksiä terrorismiin. Hän muutti kuvausten takia muutamaksi kuukausiksi Helsinkiin.

”Kuvasimme paljon talviaikaan, joten kuvauksista jäi päällimmäisenä mieleeni kylmyys. Seuraavan kerran tulen tänne kesällä. Joskaan en usko, että Suomessa on kesää lainkaan”, Game of Thronesistakin tuttu näyttelijätär vitsaili.

outi mäenpää bullets

Outi Mäenpää saapui kutsuvierasensi-iltaan intoa täynnä. Hän pitää Bulletsia ensimmäisenä kansainvälisen laatuluokan tv-sarjana Suomessa. Hän esittää sarjassa peitetehtvissä olevan päähenkilön Mari Saaren esimiestä.

”Olen äärimmäisen innostunut sarjasta, koska kokijoina on tasapuolisesti miehiä ja naisia. Lisäksi nyt ollaan erittäin hyvän käsikirjoituksen äärellä ja mukana on loistavia näyttelijöitä. Sarjassa ei ole ainuttakaan täyteroolia” Mäenpää suitsutti.

bullets krista ja sibel

Krista Kosonen ja Sibel Kekilli ystävystyivät kuvauksissa. Sarjassa Kososen esittämä Saari soluttautuu terrorismistä epäillyn turvapaikanhakijan Madinan (Kekilli) lähipiiriin

”Sibel on mahtava tyyppi ja loistava näyttelijä. Ei millään pahalla Korpelaa, Mäenpäätä ja Volasta kohtaan, mutta välillä on kiva näytellä uuden ihmisen kanssa ja englanniksi. Englannin kieli tuo näyttelemiseen uutta energiaa”, Kosonen totesi.

Kososen mukaan saksalaisella Kekillillä riitti totuttelemista Suomen sääolosuhteisiin.

”Teimme helmikuusta huhtikuuhun pelkästään yökuvauksia. Useana yönä oli lähes 20 astetta pakkasta. Sibelin mielestä se oli täysin hullua, kun naama jähmettyi kylmästä. Sanoin hänelle, että tällaistä meillä Suomessa on.”

kai vaine bullets (2)

Kai Vaine esittää Mari Saaren (Krista Kosonen) miesystävää.

bullets milka alroth

Milka Alroth näyttelee huumepoliisi Timo Viidan (Korpela) vaimoa.

bullets kutsari (2)

Ina Mikkola haastatteli näyttelijöitä Elisan suorassa Facebook-livelähetyksessä. Vuorossa Krista Kosonen.

Minna Virtasen ja Antti Pesosen luoma Bullets palkittiin Buyers’ Coup de Coeur Award -palkinnolla Cannesin MIPDrama Buyers Summit -tilaisuudessa.

Sarjan tuottaa suomalainen Vertigo ja sen osatuottajia ovat saksalainen Nadcon (Silta, The Killing) ja belgialainen Lumière. Sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa Sky Vision.

Katso traileri alta.

 

Game of Thrones -tähti Sibel Kekilli viihtyy Suomessa, mutta himosaunojaksi hän ei tunnustaudu

Suomessa parhaillaan kuvaava Sibell Kekilli saa yhä fanipalautetta Game of Thronesista – ”Monet vihaavat minua roolihahmoni takia”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone