Biisonimafian raisu mopoleffa julkaistaan yksinoikeudella Elisa Viihteessä – tähtinä Janni Hussi, Viivi Pumpanen ja Essi Unkuri

item biisoni

Youtubessa  julkaisemillaan videoilla 50 miljoonaa katselukertaa vuosittain keräävä sketsiryhmä Biisonimafia julkaisee seuraavan elokuvansa MC Helper 3 yksinoikeudella Elisa Viihteessä.

Mopokerhojen maailmaan sijoittuva elokuva julkaistaan Elisa Viihteessä 5. joulukuuta. Sen pääosissa nähdään Biisonimafia-hahmojen lisäksi myös ex-missit Viivi Pumpanen ja Essi Unkuri sekä fitness-malli ja bloggaaja Janni Hussi.

Etelä-Savossa ja Keski-Suomessa kesän aikana kuvattu fantasiakomedia on jatkoa Biisonimafian Youtube-kanavalla julkaistuille MC Helper-lyhytelokuville.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

biisonimafia 2

Janne Kaperin ja Kaitsu Rinkisen vuonna 2006 perustama Biisonimafia on innoissaan yhteistyöstä Elisa Viihteen kanssa.

”Olemme aiemmin toimineet lähinnä mainosrahojen turvin, joten nyt on ollut mahtavaa edistää käsikirjoitusta pelkästään elokuvan sisällön ehdoin. Olemme voineet viedä ideoita pidemmälle ja toimia täysin omien ehtojemme mukaan. Elisa Viihteen kanssa on ollut huippua tehdä töitä, sillä rahoituksen lisäksi saimme avuksemme myös ammattidramaturgin. Siitä on ollut huikeasti apua”, kommentoi elokuvan ohjannut ja käsikirjoittanut Kaitsu Rinkinen.

”MC Helper 3 on asiakkaillemme uudentyyppistä sisältöä, tekijöille mahdollisuus tavoittaa uusia katsojia ja meille tapa kehittää palvelua uudenlaisten kokeilujen kautta”, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Elokuvan pienmoottoribensiiniltä haiskahtava teaser on katsottavissa alta

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone