Arnold Schwarzenegger jyrähti ilmastoaktivisteille: ”Kiinnittäkää huomionne tärkeämpiin asioihin”

arnold_schwarzenegger_terminator_genisys-wide

Hollywood Reporterin mukaan näyttelijä  Arnold Schwarzenegger ei ole tyytyväinen ilmastonmuutoksen ympärillä vellovaan keskusteluun. Toimintatähden mukaan ilmastoaktvistien tulisi kiinnittää huomiota konkreettisimpiin kysymyksiin, kuten syöpäsairauksiin ja lasten astman yleistymiseen.

Kalifornian entinen kuvernööri puhui sunnuntaina maailmanlaajuisessa ilmastokokouksessa Bonnissa.

Schwarzeneggerin mielestä ympäristöaktivistien tulisi kiinnittää enemmän huomiota välittömiin terveysriskeihin, kuten ilmaston ja vesistöjen saastumiseen. Hän arvosteli myös ympäristöyhteisöä, joka on kadottanut ”koko pointin”.

”On aika herätä keskustelemaan, mitä merkitsee, kun 25 000 ihmistä kuolee joka päivä pilaantumisten vuoksi. Nyt keskitytään liikaa lämpötilan nousuun kahdella asteella ja merenpinnan nousuun”, Schwarzenegger sanoi puheessaan.

Katso Schwarzeneggerin leffoja täältä.

Kuvahaun tulos haulle elisa viihde mesta.net

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

4 kommenttia

  1. Keskittyisin kieltämään ydinvoiman maan päällä. Sen jälkeen jotain muuta.

  2. Vois itse keskittyä poistamaan huumeet. Nythän huumeet on Californiassa laillisia. Varmasti valkoinen väki muuttaa sieltä ajan mittaan muualle

  3. Lasten astma ja syövät on aika konkreettista Delhin savusumussa.. Onneksi ilmastoa ei tarvitse säästellä vaan hoidetaan vaan oireita.

  4. Arnold puhuu juuri mitä minä ja varmasti monet muut, järkevät ihmiset ovat ajatelleet mistä keskustellaan.
    On absurdia väittää että maapallon lämpötilaa voidaan säädellä kuin termostaattia. Ja että varmuudella lämpötila nousee niin ja niin paljon. Ja meren pinta. Mitäs jos ei nousekkaan?Tai ei lämpenekkään? Mutta saastumisen vähentämiseksi ei tehdä mitään!
    Ps. Mesta on ainoa media suomessa joka mainitsi Arnoldin puheenvuoron ainakin tähän mennessä. Mistä tämä kertoo??

Kommentit suljettu.