Antti Tuisku kirjoittaa kirjaa: ”Yksi hienoimmista koskaan tekemistäni asioista”

Poptähti Antti Tuisku kertoo Instagramissa julkaisevansa kirjan. Tuiskun mukaan kirja kantaa nimeä Menesty!, ja se julkaistaan ensi vuonna.

Tuisku toteaa, että kesken oleva kirjaprojekti on yksi hienoimmista hänen koskaan tekemistä asioista, ja se on myös auttanut häntä henkisesti jaksamaan tämän vaikean ajan keskellä.

”Päätin koronapandemian puhjetessa, että tekisin tänä vuonna hyvinvointiin liittyviä webinaareja ja luento-valmennuksia, joita multa on kovasti kyselty ja toivottu. Kaivoin Varalan urheiluopistossa tehdyt aineistoni menestyksestä ja siitä, miten kaiken keskiössä suurinta roolia näyttelee ihmisen itsetuntemus ja itseidentifiointi. Miten itsetuntemus näkyy uuden luomisessa, työympäristössä ja johtamiskulttuurissa? Miten fyysinen itsensä haastaminen toimii työkaluna itsensä tuntemiseen paremmin? Kun olin pari viikkoa päivittänyt ajatuksiani, huomasin tekstiä syntyvän todella paljon. Niin paljon, että mietin uskaltaisinkohan ajatella kirjoittavani siitä kirjan…?”, Tuisku kirjoittaa Instagamissa.

Antti Tuiskusta on julkaistu elämäkerta Antti Tapani, jonka päivitetty versio Kultaturbo julkaistiin tänä kesänä.

Katso Tuiskun Instagram-päivitys.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone