50 Centin miljoonatarjous suututti UFC:n venäläismestarin managerin – ”Emme avaa edes limsapulloa kahdesta miljoonasta”

Raptähti 50 Cent eli Curtis Jackson on tarjosi eilen kahden miljoonan dollarin palkkion UFC-mestari Habib Nurmagomedoville, mikäli hän siirtyy vapaaottelujärjestö Bellatorin riveihin.

Jackson on harmissaan, kuinka huonosti UFC kohtelee venäläismestaria, joka kaatoi titteliottelussa Conor McGregorin. Habinin ottelupalkkio on jäädytetty hänen hyökättyään McGregorin taustaryhmään kuuluvien ihmisten kimppuun ottelun jälkeen.

Venäläistähden manageri Ali Abdelaziz kommentoi räppärin tekemää tarjousta TMZ Sportille. Hänen mukaan kahden miljoonan tarjous on täysin epäkunnioittava teko Jacksonilta.

”Kahdella miljoonalla emme avaa edes Coca-Cola-pulloa Habibin kanssa. Hän tekee paljon enemmän rahaa, jos hän lähtee UFC:stä. Voimme puhua 50 miljoonasta dollarista tai enemmästä, mutta 2 miljoonaa dollaria on täyttä roskaa”, Ali latasi.

Manageri kertoi ottaneensa vakavasti Habibin haasteen, jonka hän heitti maanantaina nyrkkeilymestari Floyd Mayweatherille.  Habib sanoo haluavansa kohdata Mayweatherin, koska ”viidakkoon mahtuu vain yksi kuningas”.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone