28-vuotiaasta urheilutähdestä tuli täysipäiväinen alkoholisti – ”Hän ei ole enää jalkapalloilija”

984722

TMZ-sivuston mukaan amerikkalaisen jalkapallon tähti Aldon Smith, 29, on ajautunut niin rajuun juomiskierteeseen, että hänen omaiset pelkäävät hänen juovan itsensä hengiltä. Hänet on yritetty saada vieroitushoitoon useita kertoja viime aikoina..

Smithin epäillään syyllistyneen perheväkivaltaan viime lauantaina. Oakland Raiders purki eilen hänen pelaajasopimuksensa pahoinpitelysyytöksiin vedoten. Poliisin mukaan uhri sai fyysisiä vammoja, mutta ne eivät olleet hengenvaarallisia.

”Olen huolissani hänestä ja hänen terveydestä. Hän on alkoholisti. Hän ei ole enää jalkapalloilija. Toivomme, että hän on saavuttanut pohjakosketuksen”, Smithin läheinen kertoo TMZ Sporstille

28-vuotiaan Smith varattiin vuoden 2011 NFL:n varaustilaisuudessa seitsemäntenä pelaajana.Hän on edustanut myös San Francisco 49ersia. Hänellä on ollut halllussaan myös säkitysennätys.

Urheiljoiden tienestejä tilastoivam Sportrac-com-sivuston mukaan Smith on tienannut NFL-urallaan noin 22 miljoonaa dollaria.

Vuosina 2011 ja 2015 Smith jäi kiinni rattijuopumuksesta, jonka takia NFL asetti hänet pelikieltoon. Smithin entinen valmentaja Jack Del Rio uskoo, että pelikielllot ja niistä seurannuut eristäytyminen vain pahensivat hänen henkilökohtaisia ongelmiaan.


 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

Kommentit suljettu.