Youtube-tähti menettää miljoonia karmaisevan videonsa takia – sai kenkää sarjasta ja Google-palvelusta

logan paul

Yhdysvaltalainen videobloggaaja Logan Paul kuvasi vuodenvaihteessa Tokion itsemurhametsästä löytämäänsä ruumista ja julkaisi videon suositulla Youtube-kanavallaan.

Paul poisti videon nopeasti, mutta se ehti levitä internetissä, sillä hänen vlogiaan seuraa lähes 20 miljoonaa ihmistä. Suuttumusta herätti se, että hän käyttäytyi epäasiallisesti ruumiin lähellä.

Hän menetti jo aiemmin vaatesponsorin videosta syntyneen kohun takia. Keskiviikkona Youtube ilmoitti, että se aikoo erottaa hänet Foursome-sarjasta.

Vielä suurempi takaisku on, että Paulin vlogikanava on poistettu Google Preferred-palvelusta, joka kertoo hänen kymmenien miljoonien tilaajien kävijävirran mainostajille. Käytännössä se tarkoittaa, että hänen tulovirtansa Youtubesta on katkaistu.

Paul ilmoitti jo aiemmin jäävänsä tauolle kohun takia. Hän on ansainnut tekemillään videoilla miljoonia dollareita. Nyt ura vloggarina on jäissä.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. Siinä videossa ei edes näytetty mitään. Ei mitään syytä tämmöselle vainolle ja paskamyrskylle. En ees tiennyt että kuka on Logan Paul ennen tätä videosta noussutta kohua.

    1. Näyttäisi youtubessa olevan trendi, viimevuonnahan pewdiepie sanoi streamissaan pahan sanan ja hänet leimattiin natsiksi, sai potkut disneyltä ja irroitettiin preferred-listalta.

    2. Kyllä siinä näkyi kaikki. Et ole vaan katsonut alkuperäistä, vaan jonkun muokatun.

Kommentit suljettu.