Youtube-tähti Amos Soivio muistelee tulisimman chilin syöntiä: "Tuntui kuin mies synnyttäisi"

ampurulaa2

Amppurulaa eli Amos Soivio  on yksi on yksi Elisa Viihteen ja Tubecon-tapahtuman yhteistyössä tekemän Tubecon-elokuvan tähdistä.

Elokuvassa Soivio ottaa vastaan habaneropizza-haasteen. Pizzassa on tulista wasabia ja habanero-tabascoa. Vastaava tulinen ”lätty” jäi syömättä Duudsonien Jarpilta.

Soivio on julkaissut suositussa Youtube-blogissaan useita videoita, joissa hän on syönyt muun muassa kastematoja ja talipalloja.

– Pahinta on ollut koiranruoka. Eikä se ollut mitään hyvälaatuista Sertiä, vaan halvinta ”extraa” mitä hyllystä löytyi. Söin kilon purkista puolet, koirani söi loput. Wasabi tuntui sen rinnalla jopa helpolta syödä, Soivio kertoo Mesta.netille.

Soivio kertoo, että ehdottomasti tulisin syötävä on ollut chili, jonka vahvuus oli Scovillen asteikolla mitattuna peräti 12 miljoonaa scovillea.

– Teimme poikani Aaronin kanssa hänen kanavalleen videoita, joissa söimme tulisia juttuja. Meidän oli tarkoitus sylkäistä vahva chili ulos. Poika teki niin, mutta minulla chili tarttui kurkkuun. Sain pahoja vatsakomplikaatioita ja tulin todella kipeäksi. Tuon kokemuksen jälkeen miedommat tulisuudet eivät tunnu enää missään.

– En söisi enää koskaan 12 miljoonan scovillen vahvuista chiliäIisalmelainen tubettaja-tuttavani Pottukoira halusi kokeilla saman tempun. Sanoin hänelle, että älä missään nimessä kokeile sitä, ellet halua tietää, miltä synnyttävästi miehestä tuntuu, Soivio nauraa.

Chilinsyöntivideon voi katsoa jutun alta.

Amppurulaa aloitti videobloggaamisen poikansa innostamana. Hänen videoita katsovat niin nuoret kuin heidän vanhempansa. Amppurulaan missiona on, että kuka tahansa voi loistaa olemalla oma itsensä.

– En ajattele, että minä olen koko homman kingi. Haluan viestittää, että jokainen ihminen voi tehdä asioita ja loistaa olematta paras kaikessa. Kannattaisi olla vain sinut itsesi kanssa, pitää hauskaa ja elää positiivisesti, Soivio toteaa.

Hulluttelujen ohessa Amppurulaa käsittelee videoilla myös vakavia asioita.

– Vakavista asioista voi puhua asiallisesti olematta haudanvakava. Pitää vain löytää hyvä balanssi. Kun nelikymppinen äijä laittaa itsensä likoon ja tekeytyy naurunalaiseksi, niin moni ajattelee, että eihän tämä elämä olekaan niin vakavaa.

[youtube id=”w08h7lTohIQ” width=”600″ height=”350″]

Katso Tubecon-elokuvan traileri:

[youtube id=”pjs45gaaqno” width=”600″ height=”350″]

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone