Yö-yhtyeen faneille riittää 40-vuotisjuhlaa kahden eri kiertueen voimin

Jussi Hakulisen areenakiertue kunnioittaa Yö-yhtyeen 40-vuotista uraa.

”Jussi Hakulinen – Yön viimeinen varietee” -kiertue nähdään kolmella areenakeikalla. Hakulisen Yölle säveltämiin ja sanoittamiin kappaleisiin keskittyvät upeat illat kuullaan 4. syyskuuta Tampereen TähtiAreenalla, 24. syyskuuta Rovaniemen Lappi Areenalla sekä 8. lokakuuta Helsingin Hartwall Areenalla.

Tulevat keikat ovat kunnianosoitus tänä vuonna 40 vuotta täyttävälle Yölle sekä edesmenneelle Olli Lindholmille. Samalla kyseessä on viimeinen kerta, kun Jussi Hakulinen tekee kiertueen, joka keskittyy hänen kynästään peräisin oleviin Yö-hitteihin.

Kiertueella on mukana myös vierailijoita. Hartwall Areenalla ovat mukana mm. Pate Mustajärvi, Herra Ylppö, Vesku Jokinen sekä Pauli Hanhiniemi. Tarkat tiedot kaikkien konserttien vierailijoista ilmoitetaan myöhemmin.

Nyt kuitenkin on mielestäni aika laittaa homma pakettiin, kun alkuperäisiä soittajia ei ole yhtään mukana, ja Olli Lindholmin poismeno vaikuttaa tähän asiaan tietenkin”, Jussi Hakulinen kertoo.

Kyseessä on toinen Yön 40-vuotista uraa juhlistava kiertue, sillä Suvi Teräsniska ja Yön nykyiset soittajat suuntaavat kesäisille festarikeikoille.

Suvin + Yön koronapandemian vuoksi kesken jääneen konserttisalikiertueen loput keikat toteutetaan syksyllä 2021.

Suvi + Yö:
2.7. Pori, Iskelmä Festivaali
3.7. Jämsä, Iskelmä Festivaali
15.7. Jyväskylä, Suomipop Festivaali
16.7. Oulu, Suomipop Festivaali

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone