Yllättäen kuolleen brittinäyttelijän kuolinsyy selvisi – ”Minulla ei ole aavistustakaan siitä, miksi hän teki sen”

Brittiläinen näyttelijä Terence Beesley löytyi kuolleena kotoaan Somersetistä viime marraskuussa. 60-vuotiaan näyttelijän kuolinsyytä ei kerrottu julkisuuteen, mutta juuri julki tulleen raportin mukaan hän menehtyi oman käden kautta.  Kuolinsyyraportin mukaan kuolinsyynä on häkämyrkytys.

BBC:n mukaan  näyttelijävaimo Ashley Jensen löysi Beesleyn kotitalonsa autotallista. Paikalle kutsuttu ensiapuyksikkö julisti hänet kuolleeksi.

Beesley muistetaan parhaiten elokuvista Oopperan kummitus (1989) sekä tv-sarjoista Sota ja rauha sekä Sairaalaelämää. Ylen TV1:ssakin marraskuussa esitetty Sota ja rauha sai huippuarvosanat. BBC:n tuottama sarha perustui  Leo Tolstoin romaaniklassikkoon.

Hän oli naimisissa näyttelijä Ashley Jensenin kanssa vuodesta 2007 lähtien. Jensen on tuttu Ruma Betty ja Pahan vanki -sarjoista.

Aviomiehen kuolema on suuri järkytys vaimolle ja koko näyttelijän lähipiirille. BBC:n mukaan Beesleyllä ei ollut mielenterveysongelmia.

”Olen erittäin järkyttynyt siitä, mitä tapahtui sinä yönä, enkä koskaan unohda sitä. Terry ja minä olimme yhdessä 18 vuotta, eikä minulla ole aavistustakaan siitä, miksi ja miten hän pystyi tekemään sen, minkä hän toteutti”, Jensen kertoo lausunnossaan.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone