Yli 30 maahan myyty kotimainen jännityssarja alkaa tänään MTV3:lla – Krista Kosonen opetteli ampumaan vaativaa roolia varten

Bullets (K12) – MTV3 m

Krista Kososen, Tommi Korpelan ja Game of Thrones -näyttelijä Sibel Kekillin tähdittämä jännityssarja Bullets alkaa tänään MTV3:lla.

Vertigon tuottama sarja sai ensi-illan Elisa Viihteessä marraskuussa 2018.

Kansainväliseen terrorismiin ja ihmiskauppaan kytkeytyvä sarja herätti kansainvälistä kiinnostusta jo ennakkoon: Bullets voitti Buyers’ Coup de Coeur Award -palkinnon Cannesin MIPDrama Buyers Summit -tilaisuudessa vuonna 2018.

Bullets on myyty sittemmin yli kolmeenkymmeneen maahan, joihin lukeutuvat muun muassa Iso-Britannia, Saksa ja Espanja.

Kymmenosaisen sarjan tuotantobudjetti oli yli kymmenen miljoonaa euroa. Sarja sai alkunsa tuottaja Minna Virtasen ja käsikirjoittaja Antti Pesonen yhteisestä ideasta kuusi vuotta sitten. Sarjan on ohjannut Pete Riski.

Krista Kosonen rikostutkija Mari Saarta, joka soluttautuu Suomeen saapuneen terroristin (Sibel Kekilli) lähipiiriin. Peitetehtävän aikana tulee ruumiita  ja myös oma henki on vaarassa.

Kosonen kuvaili roolihahmoaan Mari Saarta ilottomaksi ja ahdistuneeksi poliisiksi.

”Hän on omistautunut täysin työlleen eikä hänen elämäänsä mahdu juuri muuta. Se on surullista. Itse pyrin siihen, että elämäni tärkeimmät asiat eivät liittyisi työntekoon. Kun en ole töissä, olen kotona ja keskityn äitiyteen”, Kosonen sanoo.

Krista Kosonen esittää kymmenjaksoisessa sarjassa rikostutkija Mari Saarta, joka soluttautuu Suomeen saapuneen terroristin (Sibel Kekilli) lähipiiriin. Peitetehtävän aikana tulee ruumiita  ja myös oma henki on vaarassa.

Rooli oli hänelle fyysinen ja raskas. Sarjassa on vauhdikkaita taistelu- ja takaa-ajokohtauksia.

”Koska roolihahmoni toimii poliisina kentällä, minun oli harjoiteltava aseenkäyttöä ampumaradalla. En ollut aiemmin tutustunut aseisiin yhtä intensiivisesti. Harjoittelin myös oikeaoppisia juoksutekniikoita, jotta näyttäisin uskottavalta juostessa.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone