Ylen teinihitti saa jatkoa keväällä – 18-vuotias Olivia etsii paikkaansa maailmassa

Suursuosion viime vuonna saavuttanut mobiilipeli olivia_17 saa jatkoa, kun Olivia (Elli Melasniemi) seikkailee vuodessa 1918.

Olivia18 julkaistaan toukokuun 20. päivä osoitteessa yle.fi/olivia18

Pelissä käyttäjä tekee päätöksiä Olivian puolesta ja auttaa Oliviaa selviytymään aikuistumiseen liittyvistä suurista kysymyksistä keskellä suuria historiallisia tapahtumia.

Ylen teinihitin kakkoskauden aiheena ovat edelleen nuorten itsenäistymisen teemat tilanteessa, jossa sisällissota pakottaa Olivian ja hänen parhaan ystävänsä Iitan (Milla-Mari Pylkkänen) eri leireihin.

”Olivia18 kertoo omien rajojen tunnistamisesta ja oman paikan löytämisestä maailmassa. Olivia ja Iita ovat parhaat ystävät, jotka päätyvät sodan eri puolille, ja joutuvat päättämään, voivatko olla enää ystäviä. Tällä kertaa pelissä on ystävyyden ja rakkauden lisäksi oma henki”, kertoo pelin luoja Emma Taulo.

Uutta kautta tekevät tälläkin kertaa myös he, joille peli on tarkoitettu: olivia_17-tarinaa oli tekemässä ja kommentoimassa yhteensä noin 200 nuorta. Käyttäjien työpajat muokkaavat myös toukokuussa julkaistavaa tarinaa.

”Yleisö toivoi tälle kaudelle lisää Olivian kuvaamaa materiaalia, ja olemme ottaneet sen tuotannossa huomioon. Tällä kaudella Olivian ja Iitan välejä sotkee myös täysin uusi henkilöhahmo, jota esittää yksi Summerin uusista kasvoista, Alma Uimonen – siis tämän päivän tubettaja, Taulo valaisee.

Elisa Viihteen ohjelmaopas tarjoaa tv-ohjelmien tiedot.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone