Ylen suursarja tähtää maailmanlaajuiseen jakeluun – mukana Tarantinon elokuvasta tuttu tähti

Saksalainen näyttelijä Richard Sammel sekä suomalaiset Irina Björklund (pääkuvassa) ja Mikko Nousiainen tähdittävät Ylen uutta Peacemaker-suurtuotantoa.

90003

Sammel on näytellyt muun muassa Quentin Tarantinon elokuvassa Kunniattomat paskiaiset sekä Bond-leffassa Casino Royale.

Peacemaker on 10-osainen, sykähdyttävän jännittävä poliittinen draamasarja rauhanneuvottelujen maailmasta, kansainvälisestä asekaupasta ja valtaapitävien moniulotteisista suhteista.

Suomessa sarjan kaavaillaan tulevan nähtäväksi loppusyksyllä 2020.

Sarjan tarina sijoittuu Turkkiin, Syyriaan ja Espanjaan. Sitä kuvataan parhaillaan Kanariansaarilla ja myöhemmin Espanjassa ja Turussa.

Juttu jatkuu…

Sarjan tuottajia ovat Johanna Enäsuo ja Marko Röhr MRP Matila Röhr Productions -yhtiöstä. Peacemaker perustuu Enäsuon ja käsikirjoittaja Eriikka Etholen alkuperäistarinaan. Sarjan ohjaa visuaalisesta tyylistään ja komeasta tarinankerronnastaan tunnettu, kansainvälisesti palkittu ohjaaja AJ Annila (Ikitie, Sauna, Nyrkki).

“Peacemaker on yksi tähänastisen urani kohokohtia. Peacemaker näyttää meille modernin yhteiskuntamme shakespearelaisen ulottuvuuden, jossa ihmisten pyrkimykset muuttavat  mahdolliset ratkaisut usein verilöylyiksi ja vievät perheet joukkohautoihin. Toisaalta löytyy ratkaisuja tilanteissa, joissa kaikki on vaikuttanut mahdottomalta! Rakkaus todellisuuteen, käsikirjoittamisen laatu, sarjan näyttelijät ja koko Peacemakerin tuotanto ovat tehneet sarjasta yhden urani kiehtovimmista hankkeista”, sanoo näyttelijä Richard Sammel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

2 kommenttia

  1. ylen ohjelmat on täyttä kuraa ei jatkoon yle pakko vero pois.

Kommentit suljettu.