Yksi Suomen kaikkien aikojen suurimmista viihdeproduktioista juhlistaa Olympiastadionin avajaisia

Helsingin Olympiastadion avataan elokuussa toista kertaa sen historiassa, 82 vuotta ensimmäisten avajaisten jälkeen.

Vuodesta 2016 asti remontissa ollut Helsingin Olympiastadion avataan uudistuneena näyttävässä avajaisjuhlassa perjantaina 7.8.2020 klo 21 alkaen.

Luvassa on yksi Suomen kaikkien aikojen suurimmista viihdeproduktioista.

Nelonen Media järjestää Stadionille sen ansaitseman massiivisen Stadionation-avajaisshow’n. Luvassa on näyttävä kaksituntinen viihdespektaakkeli, jossa lavalle nousee kattava joukko Suomen suurimpia tähtiä. Artistit ovat valmistelleet avajaisia varten  ainutkertaisen ohjelmiston, jonka voi nähdä vain näissä avajaisissa. Avajaisshow yhdistää viihteen urheiluun ja Stadionin historiaan ennennäkemättömällä tavalla.

Olympiastadionin uutta aikakautta juhlistavat kokonaisuudessaan Avajaisviikot.

”Stadionin avajaiset ovat paitsi historiallinen, myös ainutkertainen tapahtuma. Kaikki, mitä elokuussa koetaan Suomen suurimmassa show’ssa, on luotu ainoastaan tätä hetkeä varten. Vahva, hätkähdyttävä visuaalisuus, kotimaisen musiikin voima ja tiukasti koreografioitu saumaton kuljetus ovat avainasemassa show’ssa, joka ei tule olemaan millään muotoa perinteinen. On suuri ilo työskennellä maan suurimpien ja kiinnostavimpien artistien kanssa, yllätysnimistä puhumattakaan”, toteaa viihteen monitoimimies Elias Koskimies.

Avajaisia on suunniteltu täysipainoisesti jo kahdeksan kuukautta.

Tapahtumaan tulee myyntiin rajoitettu määrä Blind bird -lippuja perjantaina 22.11. klo 09 osoitteessa lippu.fi/stadionation

Varsinainen lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 25.11. klo 09.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. JVG, Anna Abreau, Kaija Koo varmaan ainakin tulee?
    Ja ehkä Keekkikin voi kaivaa yskähdyksensä naftaliinista näin mahtavaa spektaakkelia varten?

Kommentit suljettu.