Wenla Reimaluoto näyttelee sotilaspoliisia Kalifornian Kommado -toimintakomediassa – ”Halusin, että heitot ja kiinnipitotilanteet ovat aidon näköisiä”

Jalmari Helanderin ohjaana Kalifornian kommando on kymmenosainen toimintakomedia, jossa nähdään liuta nuoren sukupolven näyttelijöitä, kuten Wenla Reimaluoto, 24, ja Fanni Noroila, 27. Molemmat tekevät sarjassa läpimurtoroolinsa.

Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan tarina jakautuu kahteen maailmaan.

Fanni Noroila esittää helsinkiläistä Marea, jolla on oma räppikokoonpano Johannes Holopaisen ja Joel Hirvosen esittämien räppärien kanssa. Porukkaan liittyy myös Rachel (Katherine Hughes), jonka poikaystävä Van (Kian Lawley) määrätään yllättäen suorittamaan asepalvelusta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Fanni Noroila, Johannes Holopainen, Katherine Hughes ja Joel Hirvonen. / Kuva: Caat Portin

Räppääminen oli tuiki tuttua Sofa-rap-duosta tutulle Noroilalle, mutta Holopainen ja Hirvonen heittäytyivät ensimmäistä kertaa hip hopin pariin.

”Molemmat ovat aivan mielettömän lahjakkaita näyttelijöitä. He heittäytyivät ja kunnioittivat räppiä taidemuotona. Kuuntelimme musiikkia, katsoimme videoita ja pohdimmme, mitä rap-musiikki edustaa. Olen tosi ylpeä heistä, koska meistä tuli tavallaan kuin oikea bändi”, Noroila kehuu kollegojaan.

Juttu jatkuu…

Perfect Commando / Photo by Caat Portin
Wenla Reimaluodon esittämä sotilaspolisi Minttu saa kaitsittavakseen Van Hamiltonin (Kian Lawley). Iltalomalla heittäydytään karaoken pyörteisiin. Kuva:Caat Portin

Wenla Reimaluoto opiskelee neljättä lukuvuotta Teatterikorkeakoulussa Hän näyttelee puolestaan työlleen omistautunutta ja hieman höpsöä sotilaspoliisia Minttua. Armeijamaailma oli hänelle täysin uusi tuttavuus.

Reimaluoto kertoo harjoitelleensa rooliaan varten kestävyyttä ja sotilaspoliisin tekniikoita.

”Kävin läpi tiukan valmistautumisjakson personal trainer Juha Silvennoisen kanssa. Hän valmentaa ammatikseen näyttelijöitä fyysisiin rooleihin. Hän tutustutti sotilaspoliisin otteisiin. Tein kaikki kohtaukset itse eli stuntteja ei tarvittu. Minulle oli tärkeää, että kaikki heitot, potkut ja kiinnipitotilanteet ovat aidon näköisiä”, Reimaluoto sanoo.

Kalifornian Kommandon armeijakohtaukset kuvattiin Keuruun entisessä varuskunnassa. Reimaluodon mukaan syrjäinen kuvauslokaatio hitsautti porukan yhteen.

”Kuvauksissa oli todella hyvä yhteishenki. Jalmari sai luotua kuvauksiin heittäytymisen ja vapautuneisuuden ilmapiirin”, Reimaluoto kehuu.

”Asuimme Keuruulla isossa kartanossa. Jo heti ensimmäisenä iltana kaikki hyppäsivät järveen uimaan. Jotain purkautui siinä hetkessä, Tajusimme, että kohta pääsemme tekemään mukavaa duunia yhdessä.”

Kalifornian Kommando viisi ensimmäistä jaksoa on julkaistu Elisa Viihteen Aitio-suoratoistopalvelussa 13.2. Loput viisi julkaistaan torstaina 20.2.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone