Weekend Festival tarjoaa ilmaisliput iäkkäille ja perheen pienimmille

weekend 2017

Helsingissä ensi viikon lopulla, 17.-19. elokuuta pidettävä Weekend Festival on päättänyt tarjota vapaan sisäänpääsyn kaikille yli 69-vuotiaille ja alle 10-vuotiaille musiikin ystäville.

”Mielestämme musiikki kuuluu kaikille. Haluamme tarjota niin lapsille kuin vanhemmille musiikkidiggareille mahdollisuuden kokea jotain, mihin ei muuten tulisi lähdettyä. Nykyajan popmusiikin ei tarvitse olla yksinomaan nuorisolle suunnattua, ja siksi toivotamme yli 69-vuotiaat ja alle 10-vuotiaat meille tervetulleiksi”, toteaa Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen tiedotteessa.

Ennen festivaalin alkua enintään 10 vuotta täyttäneet pääsevät tapahtuman ilmaiseksi huoltajan seurassa. Vapaaliput ovat noudettavissa henkilötodistusta vastaan Helsingin Rautatieaseman WKND-pisteeltä 13.8. alkaen maanantaista torstaisin kello 14-20 sekä perjantaina kello 12-20.

Nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävään Weekend Festivaliin Hietaniemen uimarannalle Helsinkiin odotetaan 75 000 kävijää. Festareilla esiintyvät mm. supertähdet David Guetta, Martin Garrix, Harwell, Macklemore sekä The Prodigy.

Kuva on viime vuoden tapahtumasta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone