Weekend Festival etsii uutta tapahtumapaikkaa – ”Muutamia hyviä vaihtoehtoja tarjolla”

75738

Helsingin Kyläsaaressa pidetty Weekend Festival keräsi perjantaina ja lauanaina 60 000 hengen yleisön. Kaiken kaikkiaan festivaalin viidellä lavalla esiintyy perjantain ja lauantain aikana yli 60 artistia, joista odotetuimpia olivat Pendulum Live, Armin van Buuren ja The Chainsmokers.

Tapahtuma järjestettiin nyt kuudennen kerran ja se on noussut yhdeksi maamme suurimmista musiikkifestivaaleista.

Weekend Festival on järjestetty kerran Espoossa ja viidesti Helsingin Kyläsaaressa. Ensi vuoden tapahtumapaikka on kuitenkin yhä avoin.

Järjetäjien mukaan Kyläsaaren rakennustyömaiden eteneminen sekä monet muut tapahtuman kehittämiseen liittyvät yksityiskohdat vaikuttavat siihen, jatkaako Weekend Festival Kyläsaaressa tai Helsingissä myös vuonna 2018 vai siirtyykö se muualle.

– Haluamme ennen kaikkea kehittää Weekend Festivalista vieläkin paremman tuotteen, joka pystyy palvelemaan yleisöämme ja artistejamme tulevaisuudessa niin hyvin kuin mahdollista, toteaa Weekend Festivalin promoottori Hardi Loog.

– Nykyisessä festivaalialueessa on omat rajoituksensa. Siksi olemmekin jo parin vuoden ajan kartoittaneet mahdollisuuksia siirtyä uuteen paikkaan. Meillä on muutamia hyviä vaihtoehtoja tarjolla, mutta suunnittelutyö on yhä kesken. Teemme päätöksen ensi vuoden tapahtumapaikasta kuluvan syksyn aikana, Loog kertoo.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

3 kommenttia

  1. Eikö sitä vois siirtää hartwall areenan tai vastaavaan. Vessa ja ruoka sekä juoma huolto ainakin skulais paremmin.

    1. Mites meinasit mahduttaa 60000 ihmistä 13000 ihmisen kapasiteetin areenaan?

  2. Vaikea löytää paikkaa, josta desibelit ja bassot tuntuisi niin pitkälle kuin nyt? Täytyy olla sit vielä tehokkaammat ämyrit niin voi lisätä volyymia! Kyllähän se yli 10km pitää kantaa..

Kommentit suljettu.