Wanaja Festivalin artistilista näyttää seuraavalta

Wanaja Festival järjestetään Hämeenlinnassa heinäkuun alussa.

Uusina julkistuksina mainitaan JVG, Apulanta, Popeda, Sanni , Elastinen, Erin, Arttu Wiskari, Klamydia, Ellinoora, J. Karjalainen sekä Jukka Poika & Band.

Vahvistetut artistit:

Perjantai
Lauri Tähkä, Popeda, Sanni, Elastinen, Ellinoora, Teflon Brothers, Erin

Lauantai
JVG, Apulanta, Kaija Koo, Arttu Wiskari, Klamydia, J. Karjalainen, Jukka Poika & Band

Tapahtuma-alueesta, tunnelmasta ja esiintyjistä kiitelty Wanaja Festival on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Jo 17. kertaa järjestettävässä tapahtumassa vierailee liki 20 000 asiakasta.

”Tänä vuonna VIP-menu on saanut inspiraatiota festivaalin ympäristöstä ja Hämeen Linnan historiasta”, kertoo tapahtuman tuottaja Jonna Myllykangas.

Wanaja Festival on sallittu kaiken ikäisille. Vain ravintola-alueille ja VIP-alueelle on ikäraja 18 vuotta. Wanaja Festivaleille on myynnissä edullinen päiväkohtainen lastenlippu.

View this post on Instagram

HÄMPTON KUULOLLE! 📢 Suomipopin- ja rockin suurimmat nimet ovat vastanneet Hämptonin kutsuun ja voimmekin ilolla julkaista Wanaja Festivalin ensi kesän mielettömän upean ohjelman. 🙌 Linnanpuistossa ensi kesänä nähdään ja kuullaan JVG 🎶 Apulanta 🎶 Lauri Tähkä 🎶 Popeda Official 🎶 SANNI 🎶 Kaija Koo 🎶 Elastinen 🎶 Erin 🎶 Arttu Wiskari 🎶 Klamydia 🎶 Ellinoora 🎶 J. Karjalainen 🎶 Teflon Brothers 🎶 Jukka Poika & Band 🎶 Wanaja Festivalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. 🎫Tsekkaa päiväkohtaiset artistijaot sekä hanki lippusi heti nettisivuiltamme biosta löytyvää linkkiä klikkaamalla 👉 Juuri sinut on kutsuttu kanssamme juhlimaan – otahan siis liput ja ohjelma haltuun välittömästi ‼️ #wanajafestival #wanajafestival2020 #hämpton #wanajaonkowa @radioaalto

A post shared by Wanaja Festival (@wanajafestival) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone