Vireä 50-vuotias on yhä voimissaan – Tavastia-klubin keikkalistan loppuunmyydyt keikat osoittavat suosion olevan yhä taattu

Helsingin Tavastia-klubi juhlii tänä vuonna 50-vuotisiaan! Liput Tavastian keikoille saat Tiketistä. Tutustu tästä Tavastian myynnissä olevaan juhlavuoden ohjelmaan.

Lokakuussa vuonna 1970 auennut Tavastia-klubi on yksi Euroopan vanhimmista yhä toimivista rock-klubeista. Vuosi 2019 oli Tavastialle ennätyksellinen, ja tänä vuonna klubi täyttää 50 vuotta. Merkkipaalua juhlistetaan monipuolisten keikkojen lisäksi mm.  tekeillä olevalla dokumentilla.

Vuonna 2019 Tavastialla tehtiin yleisöennätys reilulla 150 000 kävijällä. Keikkailloista 86 oli loppuunmyytyjä, lisäksi joka lauantainen Tavastian Lauantaidisko myy usein ennakkoliput loppuun. Tavastia-klubi palkittiin myös jälleen Musiikki & Media -tapahtuman Industry Awards Gaalassa Vuoden keikkapaikkana ja Helsingin Rock and Roll Oy Vuoden tuotantopalveluna.

Tavastian 50-vuotista taivalta juhlistetaan koko kuluva vuosi monipuolisella ohjelmalla, ja osa keikoista on jo nyt loppuunmyytyjä. Juhlavuoden avasi loppuunmyyty Paperi T:n keikka, ja vuoden aikana lavalla nähdään muun muassa minuuteissa loppuunmyynyt The Hellacopters, Scandinavian Music Group vuoden ainoilla keikoillaan, Amorphis The Decades -erikoiskeikoillaan, Atomirotta neljällä levyjulkkarikeikallaan, Trippi Tourillaan kahtena iltana esiintyvä Sanni sekä kuuden vuoden tauon jälkeen Tavastialle palaava Kaija Koo.

Listaa selaamalla voi huomata, että loppuunmyytyjä ovat myös mm. Mokoman, I Prevailin, Olavi Uusivirran, Royal Republicin sekä Alcestin tulevat keikat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone