Ville Valosta tulee Agentsin solisti!

ville ja agents

Kitaralegenda Esa Pulliaisen luotsaaman Agents-yhtyeen ja vuodenvaihteessa lopettaneen HIMin solistin Ville Valon tiet ovat yhdistyneet.

Levy-yhtiö Universal Musicilta kerrotaan, että Valo ja Agents ovat aloittaneet yhteistyön Rauli ”Badding” Somerjoen laulujen äärellä.

”Tämä stoori sai alkunsa kolme vuotta sitten kun löysin pöytälodjusta Baddingin mulle aikoinaan lähettämät kolme demokasettia. Ensitöiksi kun hommaan ryhdyin otin yhteyttä Villeen, koska jäbällä on raudanluja ote Badding musiikista. Olenkin enemmän kuin iloinen kun tämä proggis vihdoin toteutuu, vaikkakin kolmenkymmenen vuoden viiveellä, levyllehän Badding nämä laulut tarkoitti – ja nyt tuntuu että lupaus täyttyy”, kertoo Esa Pulliainen levy-yhtiön tiedotteessa.

Ville Valo & Agentsin ensimmäinen single on Baddingin säveltämä ja sanoittama Orpolapsi kiurun. Kappaleessa kuullaan myös maestro Baddingin ääntä.

Kappale julkaistaan digitaalisesti 21.9.2018.

Ville Valo & Agents -albumi julkaistaan alkuvuodesta. Levyn julkaisun jälkeen on luvassa kiertue. Yhteistyön kestosta ei ole tietoa.

Baddingin syntymästä tulee tänään kuluneeksi 71 vuotta. Agentsin solisteja ovat olleet aiemmin myös Topi Sorsakoski, Jorma Kääriäinen ja Vesa Haaja.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone