Viasat näyttää parhaita paloja Manchester United TV -kanavan tarjonnasta

viasat-manu

Viasat ja Viaplay vahvistavat jalkapallotarjontaansa entisestään tuodessaan Manchester Unitedin virallisen tv-kanavan MUTV:n tarjontaansa lokakuun aikana.   

Viaplay näyttää parhaita paloja Manchester United TV -kanavan tarjonnasta tästä illasta alkaen. Viasatin satelliittiasiakkaille kanava aukeaa kokonaisuudessaan lokakuun lopussa. MUTV –kanavalla nähdään mm. eksklusiivisia dokumentteja, pelaajahaastatteluja, José Mourinhon mietteitä ennen otteluiden alkua sekä MUTV:n asiantuntijakommentteja ja analyysejä suoraan Old Traffordilta. Kanavalla nähdään myös live-otteluita Manchester Unitedin U18 ja U21 –joukkueilta.

Manchester United jahtaa tänä vuonna tosissaan Valioliigan voittoa. Joukkueen rivejä on vahvistettu huippuhankinnoilla kuten Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba ja päävalmentaja José Mourinho.

MUTV:n sisältöä on katsottavissa kaikille Viaplayn Sport ja Total –pakettien asiakkaille. Ohjelmat näkyvät Live-urheilun alla ohjelmatiedoissa ja ovat katsottavissa 48 tunnin ajan. Viasatin satelliittiasiakkaat saavat nähtäväkseen koko MUTV-kanavan lokakuun lopusta lähtien.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone