Viaplayn uudessa alkuperäissarjassa kalastajakylän idylli särkyy, kun huumelasti vaarantaa koko perheen elämän: ”erinomaiset edellytykset jännittävälle trillerille”

North Sea Connection on Viaplayn uusi kansainvälinen alkuperäissarja, joka saa ensiesityksensä Elisa Viihde Viaplayssa ensi vuoden aikana.

Draamatrillerin päärooleissa nähdään muun muassa ruotsalaistähdet Alida Morberg ja Claes Ljungmark. Kuvaukset on juuri aloitettu Irlannin Roundstone Harbour’ssa.

North Sea Connection sijoittuu rauhalliseen, muusta maailmasta eristyksissä elävään kalastajakyläyhteisöön Connemaran Roskillanessa. Kylässä asuvan Kennyn perhe on kalastanut Irlannin länsirannikolla sukupolvien ajan, mutta nyt, perheen nuorimmainen, Ciara, voi hyvinkin olla suvun viimeinen, joka jatkaa perinnettä. Hänen veljensä Aidanin (Kerr Logan) vaarantaessa koko perheen osallistuessaan huumelastin kuljetukseen merellä, on Ciaran rauhoiteltava kartelli ja löydettävä tapa perheelle selviytyä.

Ruotsalaistähti Alida Morberg nähdään sarjassa tarmokkaan ja tunnollisen poliisin Tuvan roolissa. Tuva työskentelee kovasti osoittaakseen kykynsä esimiehelleen, samanaikaisesti taistellen nuorena naispoliisina kohtaamiaan ennakkoluuloja vastaan.

”Poliisin rooliin hyppääminen on haaste, joka vaatii itseltäni aivan uusia ominaisuuksia. Poliisina minun on oltava käytännönläheinen ja auktoritäärinen, pystyttävä nopeisiin päätöksiin ja olla hereillä vaarallisissa tilanteissa. Minä taas olen luontaisesti tunneihminen, joka analysoi ja pohtii asioita paljon. Minulla on ajoittain naiivi luottamus ihmisiin, ja uskon kaikista vain hyvää”, sanoo Alida Morberg.

Alida Morbergin lisäksi sarjan muissa rooleissa nähdään tunnettuja näyttelijöitä, kuten Claes Ljungmark (Borg), Lydia McGuinness (Wild Mountain Thyme) sekä Kerr Logan (Alias Grace).

Viaplay-alkuperäissarjan North Sea Connection on käsikirjoittanut Mark Greig (Bulletproof) ja sen ohjaavat Paul Murphy (Red Election) ja Hannah Quinn (The Stranger). Sarja koostuu kuudesta 45 minuutin jaksosta.

North Sea Connection on vahva kertomus, joka tuo yhteen rauhallisen, kauniin ympäristön, jännittävän tarinan, ja uskomattoman taitavat lahjakkuudet – niin kameran edessä kuin takana. Sarjalla on erinomaiset edellytykset jännittävälle trillerille, ja on hienoa päästä lisäämään se osaksi vahvoja kansainvälisiä Viaplay Original -tuotantoja, kehuu Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone