Varo juonipaljastuksia! Emmerdale-sarjan lemmikkikoiran kohtalo järkytti katsojat – myös näyttelijät itkivät oikeasti

85832

Emmerdale-sarjasta tutun Dinglen perheen Alfie-koira kuoli keskiviikkona Iso-Britanniassa esitetyssä jaksossa. Mirror-lehden mukaan suositun lemmikkihahmon hyvästely ja poistuminen sarjasta sai katsojat kyynelehtimään ja antamaan palautetta. ITV on vastannut runsaaseen katsojapalautteeseen.

Syy Alfien poistamiselle on yksinkertainen: koira, joka kantaa oikeasti Alfie-nimeä, haluttiin päästää eläkkeelle. 11-vuotias Alfie on esiintynyt Emmerdale-sarjassa yhdeksän vuoden ajan.

”Tiedämme kaikki, että Alfie on vanhentunut ja muun muassa hänen kuulonsa on heikentynyt. Meistä tuntui siltä, että on tullut oikea aika päästää Alfie eläkkeelle. Muutoin kuvaukset koituisivat liian rankoiksi ikääntyneelle eläimelle”, Alfien omistaja Lynda Woodrow kertoo.

Alfie on koulutettu mm. haukkumaan ja esittämään kuollutta. Viimeisessä jaksossa koiralla todettiin maksasyöpä, joten Dinglen perheelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin määrä lopetuspiikki annettavaksi.

”Jaksossa näytteleminen tuntui sydäntäsärkevältä, vaikka tiesimme, että koira voi oikeasti hyvin. Kaikki me joilla on ollut lemmikkieläimiä tiedämme, kuinka vaikeaa on tehdä lopetuspäätös. Kyyneleemme olivat aitoja kohtausta kuvatessa” Lisa Dinglea näyttelevä Jane Cox kertoi.

Katso Emmerdalen lähetysajat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone