Vappu Pimiän vappuylläri – instaliveä suoraan Vapun saunasta!

Juontaja Vappu Pimiä kuvasi taannoin Jokipiin Pellavan mainosta alkukevään kylmässä – kylmyyden voi aistia myös valmiilta mainosvideolta, vaikka kovin lämminhenkinen onkin.

Jokipiin Pellavan ja Vapun oma nimikkomallisto lanseerataan instaliven avulla – vappuna Vappu lupaa olla livelähetyksessä suoraan Vapun omasta saunasta.

Siis keskiviikkona 29.4. klo 19.

View this post on Instagram

Mä olen todella innoissani mun ja @jokipiinpellava #vappusaunassa yhteistyömallistosta! Meidän piti järjestää malliston lanseeraus vajaa kuukausi sitten, mutta koska korona, niin se jäi väliin. Ajattelin kuitenkin, että haluaisin järjestää jonkin sortin lanseerauksen ja keksin, että mitä jos pidänkin ns. avoimen lanseeraustilaisuuden kaikille halukkaille täällä instassa instaliven muodossa! Joten, tuumasta toimeen: ensi keskiviikkona 29.4 klo 19 mä vedän kaikille halukkaille ja kiinnostuneille instaliven meidän saunasta, jossa esittelen kaikki tämän sarjan tuotteet ja vastaan teidän kysymyksiin. Lupaan teille myös alennuksen mun @jokipiinpellava tuotteista sekä järjestän arvonnan, jossa palkintona kotimaisia ja laadukkaita #vappusaunassa tuotteita. Laita siis kalenteriin ensi ke 29.4 klo 19 ja tuu messiin, vietetään yhdessä kiva hetki! Sitä odotellessa tässä vähän esimakua tuotteista upean @violaminerva kuvaamana.😍🙏 #vappusaunassa #jokipiinpellava #finnishdesign #mydesign #collaboration #linentowels #sauna

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone