Vappu Pimiä oikea ihminen maajussien Amorin apulaiseksi – somesta löytyy asiaan jälleen selkeä todiste

Juontaja Vappu Pimiä on Maajussille morsian -ohjelman suhteen juuri oikea ihminen Amorin apulaiseksi, sillä Vappu välittää ohjelman pareista vielä lähetyksen päätyttyä.

Viimeisimmällä Maajussikaudella katsojat saivat seurata Kuusamossa asuvan Miian ja Kimmon suuren rakkaustarinan syttymistä.

Vappu kertoo somessa vierailleensa pariskunnan työpaikalla Kuusamossa. Miia ja Kimmo pyörittävät kauniin luonnon keskellä majataloa ja elämyspaikkaa, jossa voi levähtää kaupungin kiireet unohduksiin.

”Nyt Kimmo asuu Miian kanssa täällä Kuusamossa, on hankkinut työpaikan ja jeesailee siinä sivussa Miiaa loistavan, täyden palvelun majatalon ja elämyskeitaan @ajakkakuusamo pyörittämisessä. Me käytiin tänään tapaamassa tätä mielettömän ihanaa pariskuntaa ja syötiin heillä aivan käsittämättömän hyvä, Miian valmistama illallinen. Miia ja Kimmo, olen niin onnellinen teidän puolesta ja niin iloinen, että sain tutustua teihin! Toivon, että saan taas tulevana keväänä ja kesänä todistaa yhtä ihania rakkaustarinoita”

Vappu Pimiä/Instagram
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Ärsyttävä bimboblondi jolla ei ole mitään annettavaa TV ohjelmissa. Kanava vaihtuu välittömästi kun tuon turhakkeen pärstä näkyy töllössä.

Kommentit suljettu.