Vain elämää -ohjelmassa Antti Tuiskun PMMP-versiointi tulee iholle: ”En haluaisi esittää tätä kappaletta missään muualla kuin täällä” (varo juonipaljastuksia)

vain elamaa

Vain elämää -ohjelmassa vietetään seuraavaksi Paula Vesalan päivää.

HUOM! Sisältää ennakkotietoa tulevasta.

Antti Tuisku versioi PMMP:n tunnelmaltaan vahvan Joku raja -biisin, jossa käsitellään parisuhdeväkivaltaa. Antti Tuisku on omana päivänään kertonut olleensa aiemmin vaarallisessa väkivaltaisessa suhteessa, josta oli vaikeaa päästä pois.

Tässä viimeisten vuosien aikana, kun itse on ollut valmis käymään oman elämän niitä menneisyyden kaikista kauheimpia, inhottavimpia tapahtumia läpi, tämän käsittelyprosessin aikana tämä biisi pompsahti uudestaan mun elämään. En haluaisi esittää tätä kappaletta missään muualla kuin täällä”, artisti tunnustaa.

Vesala kertoo Joku raja -biisin syntyneen yhteistyöstä Amnestyn kanssa. ”Amnestylla oli kampanja nimeltä Joku raja, joka on naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan”.

Antti Tuisku lataa tulkintaansa raskaita ja raastavia tunteita. Parisuhdeväkivallan käsittely miehen näkökulmasta on pysäyttävää kuultavaa.

Jotenkin se rauha siinä oli rankkaa. Kun tietää, mistä puhuu, se on niin erilaista. Siinä biisissä se ihminenhän on joku, jota sä oot joskus rakastanut ja johon olet luottanut”, Vesala toteaa vakavana.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

(Lähde Nelonen)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone