Uutisvuoto lopetetaan keväällä

Yksi Suomen tv-viihteen pitkäikäisimmistä asiaviihdeohjelmista päättyy toukokuun lopulla, tiedottaa Yle.

Uutisvuoto on viihdyttänyt suomalaisten lauantai-iltaa jo 20 vuotta. Kevään aikana Yle TV1:ssä nähdään vielä 10 Uutisvuotoa, jonka jälkeen ohjelmalla jätetään hyvästit.

“Uutisvuoto on vetänyt ansiokkaan vahvasti rooliaan lauantai-illan paraatipaikalla. Täydet 20 vuotta on kunniakas ikä ajankohtaisen asiaviihteen ohjelmalle: merkkipaalupaikalla ja huipulla on yhtä aikaa sekä haikea että hyvä lopettaa”, sanoo Ylen tilaaja Arttu Nurmi.

Uutisvuotoa on tehty kaikkiaan lähes 700 ohjelmaa. Ensimmäiset 12 vuotta juontajana toimi Peter Nyman ja kapteeneina Jari Tervo ja Tommy Tabermann.

Stan Saanila korvasi kansanedustajaksi valitun Tabermannin vuonna 2007. Tervon ja Saanilan lopetettua keväällä 2017 Uutisvuodon joukkueita ovat luotsanneet vaihtuvat kapteenit.

Viimeisissä jaksoissa ohjelmaa ylipäälliköi tuttuun tapaan Baba Lybeck ja kapteeneina nähdään vuoroin Petteri Ahomaa, Jani Halme, Anna Perho ja Katja Ståhl.

Brittiläiseen formaattiin perustuva ohjelma on voittanut lukuisia palkintoja, muun muassa Venla-, Telvis- ja Media & Message -kilpailuissa.

Katso tulevat Uutisvuoto-lähetykset.

 

Äänestä kotimaista suosikkielokuvaa – voit voittaa Huawei Mate Pro 10 -älypuhelimen.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone