Uudistunut Ensitreffit alttarilla alkaa 1.9.

Ensitreffit alttarilla starttaa MTV3-kanavalla tiistaina 1.9. klo 21 tuttujen asiantuntijoiden voimin. Uusi tuotantokausi on entistä pidempi, ja mukana on ensimmäistä kertaa neljä avioituvaa paria.

Sinkut sanovat toisilleen ”tahdon” heti ensikohtaamisella alttarilla. Suosikkiohjelmassa seurataan parien häitä, häämatkaa, arkea ja juhlaa kuuden viikon ajan, jonka jälkeen parit tapaavat asiantuntijat viimeistä kertaa ja päättävät, haluavatko he jatkaa elämäänsä yhdessä vai erikseen. 

Tällä kaudella nähdään myös tuoreiden aviovaimojen tapaaminen keskenään ja se, kun aviomiehet pääsevät vaihtamaan yhdessä ajatuksia siltä, miltä avioelämä tuntuu ja miten uudenlainen arki sujuu. 

Seitsemännellä tuotantokaudella tuttu asiantuntijakolmikko: parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä pastori Kari Kanala valitsee ensimmäistä kertaa neljä toisilleen sopivaa paria, joiden tukena rakkauden ja pysyvän parisuhteen etsinnässä he läpi kauden ovat. Myös jaksoja on enemmän kuin aiemmilla kausilla: 14.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone