Uudessa reality-sarjassa tutustutaan VR:n arkeen – veturi rikkoutuu ja asiakas häiriköi avausjaksossa

Radalla
 
Tammikuu, Sub

VR:n junilla tehdään vuodessa yli 82 miljoonaa matkaa. Me matkustamme töihin, lomalle, harrastuksiin, festareille ja rakkaiden luo. Subin uusi Radalla–sarja sukeltaa rautatieläisten arkeen ja kertoo, kuinka junat matkustajineen kulkevat Suomessa kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa. 

Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella sarjassa kuullaan matkustajien aitoja ja erikoisiakin tarinoita, ja kurkistetaan myös junavarikon sekä liikennettä ohjaavan operaatiokeskuksen arkeen. Radalla -  1
Uusi sarja alkaa! Kausi 1, 1/10. Konduktööri Reijon päivän sekoittaa rikkoutunut veturi ja häiriköivä asiakas. Uusi Radalla-sarja kurkistaa VR:n arkeen ja näyttää mitä kaikkea junaliikenteen kulisseissa tapahtuu, jotta matkustajat pääsevät turvallisesti perille.

Tammikuun 30. päivä Subilla alkava Radalla–sarja sukeltaa VR:n rautatieläisten arkeen ja kertoo, kuinka junat matkustajineen saadaan turvallisesti perille kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa olosuhteissa.

VR:n junilla tehdään vuodessa yli 82 miljoonaa matkaa.Tarjolla on erilaisia ja erikoisia tarinoita siitä, mihin junat meitä kaikkia kuljettavat.

”Todellisen elämän tapahtumat ja tarinankäänteet ovat usein kaikista uskomattomimpia sekä vaikuttavimpia. Veikkaan, että tämän seurantarealitysarjan myötä tavallinen matkustaja tulee astumaan seuraavan kerran junan kyytiin aivan erilaisin silmin”, kertoo Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa.

858323

Radalla-sarjassa tutustutaan niin junankuljettajiin, ravintolahenkilökunaan kuin kunnossapitähiin. Ensimmäisessä jaksossa 30.1. konduktööri Reijon (kuvassa) päivän sekoittaa rikkoutunut veturi ja häiriköivä asiakas. Sarjassa kuullaan matkustajien aitoja ja erikoisiakin tarinoita. Reijollakin on niitä kerrottavana.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone