Uskalla elää – mielellään eteenpäin, kirja oman elämän haltuun ottamisesta

Ihmissuhde voi olla henkinen taakka, jota vetää perässään vain odottaen parempaa. Se voi olla myös umpikuja, joka sisältää henkistä tai jopa fyysistä lähisuhdeväkivaltaa. Suhteesta irrottautuminen ja oman elämän haltuun ottaminen voi olla vaikeaa ikävästi päättyneen parisuhteen jälkeen.

Uskalla elää – mielellään eteenpäin on kirja oman elämän haltuun ottamisesta. Se on kirja kaikille särkyneille ja särjetyille sydämille. Kirja on Heidi Holmavuon omaelämäkerrallinen esikoisteos ja tietokirja.

Henkisen lähisuhdeväkivallan vastaisen Pelon varjo -liikkeen keulakuvana tunnettu Heidi  on kertonut rohkeasti omista kokemuksistaan auttaakseen muita. Kirjan kustantaa Trainer4You-konserniin kuuluva hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut Fitra Oy.

Kirja on suunnattu jokaiselle, jonka sydän on särkynyt joskus – eli meille kaikille. Kirja on visuaalisesti näyttävä teos, jossa yhdistyvät runot, hyvin henkilökohtaiset tekstit, vinkit ja valokuvat.

Kirja sisältää omakohtaisia oivalluksia elämän suunnan vaihtamisesta ja antaa hyvin käytännönläheisiä ohjeita rakentaa elämä sellaiseksi kuin sen haluaa olevan.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Ostin tämän kirjan koska se näytti visuaalisesti upealle. Upeus ei jäänyt vain kuviin ja runoihin vaan olen palannut kirjaan jo monta kertaa. Tämä kirja antaa juuri sen mitä lupaa. Uskalluksen katsoa kohti valoa.

    Suosittelen jos haluaa erilaisen kirjan joka saa ajattelemaan. Kirja on kaunis!!

Kommentit suljettu.