Ushma Karnani nautti Konttori-sarjan kuvauksista – ”Oli turvallista mennä kuvamaan joka aamu samaan toimistoon”

ushma konttori

Brittiläisen kulttisarjan Konttorin suomalaisversio on edennyt jo kolmanteen kauteensa. Uudet kymmenen jaksoa julkaistiin Elisa Viihteen Aitiossa perjantaina 15.2.

Leskisen paperin töksäyttelevän pomon Pentti Markkasen roolissa jatkaa Sami Hedberg. Yhtä hänen alaistaan, pakistanislähtöistä Leyla Hassania esittää Ushma Karnani.

Hän kuvailee roolihahmoaan Leylaa naiviksi ja hyväuskoiseksi naiseksi.

”Leylan mielestä työpaikalla pitäisi keskittyä enemmän yhteiseen hyvinvointiin kuin työntekoon.  Kolmannella kaudella hänestä on havaittavissa aikuistumisen merkkejä, mutta toisaalta hän saattaa tehdä hetkessä jotain lapsellista”, Karnani sanoo.

Konttori-sarja kuvauspaikkana toimi kolmannella kaudella Espoon Nihtisillassa sijaitseva toimistorakennus. Kuvaukset kestivät kuukauden ja ne tehtiin pientä poikkeusta lukuun ottamatta samassa toimistotilassa.

Ushma nimittääkin kuvausrupemaa ”Leskisen paperin simulaattoksi”.

”Freelance-näyttelijälle kuvaukset tuntuivat jollakin tapaa ihanan turvallisilta, koska joka aamu sai mennä samaan paikkaan. Vietimme yhteisiä ruokatunteja, kuten monissa toimistoissa on tapana”, Karnani toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

konttori 3 kausi 2
Anna Fredriksson (Linda Wiklund), Sanna (Kaisla Puura) ja Leyla (Ushma Karnani) nähdään Leskisen paperin toimistotyöläisinä myös kolmannella kaudella.

Toimistomiljöö oli Karnanille ennestään tuttu ympäristö, sillä hän työskenteli nuorempana muun muassa omaisuudenhoitoyhtiössä ja puhelinvaihteessa.

”Elokuvaa ja tv-sarjaa kuvataan yleensä useissa eri paikoissa, mutta Konttoria tehdessä mentiin joka aamu samaan paikkaan. Vietimme yhteisiä ruokatunteja, kuten toimistoissa on tapana. Siksi kuvaukset tuntuivat freelance-näyttelijälle jollakin tapaa ihanan turvallisilta.”

”Kun työelämä menee välillä silpuksi, saatan ikävöidä päivätöitä. Tuntuu kuluttavalta juosta yhden päivän aikana useassa eri paikassa”, Karnani summaa.

Hän lähtee helmikuun lopussa Lahteen tekemään Nunnia ja konnia -musikaalia ja kesällä on vuorossa Valkeakoskella esitettävä Danny-musikaali.

”Olen onnellinen siitä, että töitä on näillä näkymin koko loppuvuodeksi.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone