Upea Saara on uusi Elovena-kasvo, näin Saara kommentoi pestiään somessa

Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta kansainväliseen kuuluisuuteen ponnahtanut malli Saara Sihvonen on uusi Elovena-tyttö.

Raisio on käynnistänyt Elovena-välipalatuotteiden historian suurimman markkinointikampanjan, jonka tähdeksi on valittu Saara Sihvonen.

Tv-mainoksessa kansallispukuinen, paljasjalkainen Elovena-tyttö tuo syömisen iloa ja valoa keskelle suurkaupungin ruuhkaa. Kampanja muistuttaa, että maalaisjärkeen voi luottaa, ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja aitoja ruokatuotteita saa syödä.

Elovena on ollut minulle aina tosi rakas brändi. Ensimmäisissä kesälomaduuneissa olen hyllyttänyt Elovena-tuotteita kaupan hyllyille kauniiseen järjestykseen. Elovena-kaurapuuro on ollut osa aamurutiinejani niin kauan kuin muistan. Jo kouluaikoina minulla oli aina pikapuurot mukanani”, Sihvonen kertoo.

Elovena on kuluttajien mielestä suomalainen, luonnollisen puhdas ja aito brändi. Olemme iloisia, että kampanjassamme on mukana Saara Sihvosen kaltainen, kansainvälisesti menestynyt, luonnonkaunis suomalaisneito”, toteaa Raision Välipalat-yksikön strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen.

Sihvonen hehkuttaa uutta pestiään somessa;

”Tänään on minulle spesiaali päivä. Minulla on ilo ja kunnia heittäytyä ikonisen Elovena-tytön rooliin Elovenan uudella kampanjafilmillä. Tämä unelmaduuni sai alkunsa @yleuutiset tekemän haastattelun kautta, jossa tulin maininneeksi Elovenan olevan yksi sellaisista brändeistä, joiden kanssa haluaisin kovasti vielä tehdä töitä. Tässä sitä ollaan: filmi ulkona ja yhteistyö alussa”

”Maalaisjärjellä syöminen kannattaa ja puhdasta luonnollisesti tuotettua ruokaa saa syödä. Mikä tärkeintä, terveellisen ruuan ei tarvitse maistua pahalta”

Tänään on minulle spesiaali päivä. Minulla on ilo ja kunnia heittäytyä ikonisen Elovena-tytön rooliin Elovenan uudella kampanjafilmillä. Tämä unelmaduuni sai alkunsa @yleuutiset tekemän haastattelun kautta, jossa tulin maininneeksi Elovenan olevan yksi sellaisista brändeistä, joiden kanssa haluaisin kovasti vielä tehdä töitä. Tässä sitä ollaan: filmi ulkona ja yhteistyö alussa! Kampanjafilmin lisäksi pääsette seuraamaan minun ja mielettömien Elovena-tuotteiden arkea milloin missäkin maailmalla. Kiitos @elovenasuomi – upeat fiilikset lähteä jakamaan luotettavan suomalaisen itselle rakkaan Elovenan tärkeää viestiä eteenpäin; maalaisjärjellä syöminen kannattaa ja puhdasta luonnollisesti tuotettua ruokaa saa syödä. Mikä tärkeintä, terveellisen ruuan ei tarvitse maistua pahalta. Siksi minäkin valitsen Elovenan. #saasyödä #elovena

A post shared by Saara (@saarasihvonen) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Onnea. Kovin on hoikka ja kotimainen näin suvaitsevaisuuden aikana.

Kommentit suljettu.