UMK21:n virallinen rock-huudatus – onko Blind Channel valmiina toistamaan Lordin tempun, rockilla ei hävitä!

Tämän vuoden UMK21:n musta lammas on oululaislähtöinen raskaamman rockin ryhmä Blind Channel.

Vain vuosi perustamisen jälkeen yhtye päätyi esiintymään maailman suurimmille raskaan musiikin festivaaleille Saksan Wacken Open Airiin, jonka jälkeen yhtye solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa. Vuonna 2018 Blind Channel huomioitiin Emma-ehdokkuudella Vuoden rock -kategoriassa.

Violent popiksi musiikkiaan luonnehtiva Blind Channel on kypsynyt underground-piireissä kolmen levyn ajan, ja nyt on yhtyeen aika tehdä selväksi kaikille mistä heidät on tehty.

Blind Channelin Dark side tarjoilee UMK21:n raskaimmat rokitukset. Bändin yhdessä tekemä Dark Side on pimeydessä olevien bileiden soundtrack, ja siinä tiivistyy Blind Channelin ydin täydellisesti.

”Me halutaan näyttää, että vaikka elämä olisi synkempää ja rajumpaa, voit silti pitää hauskaa. Tämä kappale on kaikille niille, jotka tuntevat ulkopuolisuutta ja riittämättömyyttä, joiden on joskus tehnyt mieli nostaa keskarit pystyyn ja huutaa. Me väitetään, että tällaisia ihmisiä on maailmassa paljon, ja Euroviisuthan on yhtenäisyyden juhlaa, oli se sitten missä muodossa tahansa”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone