Ufomies Juhan af Grann saapuu Joensuun dokumenttifestivaalin vieraaksi

Rokumentti-elokuvafestivaali järjestetään Joensuussa 11. – 15. marraskuuta.

Teemaohjelmisto kulkee nimellä Maailma ei ole totta. Tämän vuoden elokuvissa kyseenalaistetaan yleisesti hyväksyttyä todellisuutta ja paljastetaan tajuntaa notkistavia mielikuvakoneistoja.

Festivaalin vieraaksi saapuu Juhan af Grann, joka tuli tunnetuksi 1990-luvulla julkaistujen, ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä käsittelevien elokuviensa myötä. Rokumentissa esitellään ohjaajan tuotantoa kahdessa näytöksessä. Juhan af Grann alustaa molemmat näytökset.

– Jos puhutaan epäortodoksisesta maailmankuvasta, niin Juhan af Grann on varmasti yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimmista toisinajattelijoista. Hän on myös omassa genressään arvostettu taiteilija ja suuri persoona, joten on mahtava saada mies vieraaksi festivaalille, toteaa Rokumentin tuottaja Heidi Anttonen.
Teemaohjelmistossa esitetään muun muassa tietovuotaja Edward Snowdenista kertova Citizenfour, Chuck Norris vs Communism sekä mysteeridokkari The Institut.

Koko elokuvaohjelma julkaistaan lokakuussa ja festivaalin pääsyliput tulevat myyntiin maanantaina 26.10.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

  1. Grann ei ole tehny vuosikymmeniin mitään uutta ja ratsastaa vain vanhoilla tuotannoillaan. Ihan huru-ukko osastoa jo.