Tuukka Temosen uuden elokuvan traileri julkaistiin – Aika jonka sain kertoo koskettavan selviytymistarinan

Pararatsastaja Jaana Kivimäestä kertova Aika jonka sain -elokuva saa ensi-iltansa 13. maaliskuuta, ja leffan virallinen traileri julkaistiin keskiviikkona (katsottavissa jutun alta).

Koskettavan ja elämänmakuisen draaman on ohjannut Tuukka Temonen. Pääosaa näyttelee Olga Temonen. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Pilvi HämäläinenSebastian Rejman, ja Ville Myllyrinne.

Jaana Kivimäki halvaantui jäädessään hevosauton lastaussillan alle vuonna 2004. Sitkeä nainen ei lannistunut, vaan jatkoi ratsastusta vain muutama kuukausi onnettomuuden jälkeen ja otti tavoitteekseen paraolympialaiset.

Aika jonka sain on ensimmänen suomalaiselokuva, jonka päähenkilö on pyörätuolissa. Kivimäkeä esittävä Olga Temonen sai opetusta pyörätuolilla liikkumiseen. Lisäksi hän käytti pyörätuolia omassa arjessaan.

”Olen totutellut ja koetellut rajojani. Olen yrittänyt hahmottaa, mikä on pyörätuolissa ollessa mahdollista ja mikä ei. Kokemus on ollut silmiä avaava. Olen joutunut miettimään esteettömyyttä ja kohtaamaan perspektiivin, joka pyörätuolissa istuvalla on. Nyt näen luiskia ja ramppeja joka puolella ”, Olga Temonen kertoi Mesta.netille elokuvan kuvauksissa lokakuussa.

Aika jonka sain on katsottavissa myöhemmin myös Elisa Viihde Vuokraamosta.

 

Tältä näytti Aika jonka sain -elokuvan kuvauksissa Kouvolassa – Olga Temonen: ”Luvassa on koskettava ja viihdyttävä hyvän mielen elokuva”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone