Tuskan pitti ei kesällä pyöri – Tuska 2020 peruttu

Tuska Festival siirtyy ensi vuoteen.
”Tuskan pitti ei kesällä pyöri ja Tuska 2020 on peruttu. Suomen hallituksen keskiviikkona 22.4. tekemän määräyksen mukaan suuret yleisötapahtumat perutaan heinäkuun loppuun saakka ja tämä koskee myös Tuskaa. Päätös on ainoa oikea. Te, arvon metallikansa, olette Tuska. Yleisön turvallisuus ja hyvinvointi menevät kaiken edelle ja Tuska hoitaa tonttinsa koronamyllyn torjumisessa. Tuskan ytimessä on aina ollut metalliyhteisö, jonka jokainen jäsen voi nauttia olostaan festivaalin piirissä täysin turvallisesti”.

Tällä hetkellä paras tapa tukea Tuskaa ja metallin asiaa on pitää tämän vuoden lippu tallessa: Tuskaan 2020 ostettu lippu käy Tuskaan 2021 sellaisenaan.

Kaikki lippuihin liittyvät palautuskäytännöt hoitaa se lippukauppa, josta olet pilettisi hankkinut: Tiketti, Tickemaster, Lippu.fi tai Festicket. Niistä otetaan yhteyttä sinuun. 

View this post on Instagram

Näin se ratkesi. Tuskan pitti ei kesällä pyöri ja Tuska 2020 on peruttu. Suomen hallituksen keskiviikkona 22.4. tekemän määräyksen mukaan suuret yleisötapahtumat perutaan heinäkuun loppuun saakka ja tämä koskee myös Tuskaa. Päätös on ainoa oikea. Te, arvon metallikansa, olette Tuska. Yleisön turvallisuus ja hyvinvointi menevät kaiken edelle ja Tuska hoitaa tonttinsa koronamyllyn torjumisessa. Tuskan ytimessä on aina ollut metalliyhteisö, jonka jokainen jäsen voi nauttia olostaan festivaalin piirissä täysin turvallisesti. Me halutaan, että näin on aina, ja olette tulevilla festareilla täysillä ruumiin ja sielun voimilla mukana. Ja mitä sitä kieltämään, etteikö tämä muuten hetkellisesti kirpoisi ja fiilikset ovat erikoiset, mutta yksi asia on varma: lannistuta tästä ei! Nyt huilitaan vuosi, kuunnellaan v*****i musaa ja treenataan niskalihaksia, jotta kesällä 2021 tukka viuhuu ja maihari tamppaa entistä kovempaa. Tällä hetkellä paras tapa tukea Tuskaa ja metallin asiaa on pitää tämän vuoden lippu tallessa: Tuskaan 2020 ostettu lippu käy nimittäin Tuskaan 2021 sellaisenaan! Oletko ollut ennen tilanteessa, jossa taskussa onkin jo lippu ei seuraavalle, VAAN SITÄ SEURAAVALLE KESÄLLE? Pikainen laskutoimenpide lyhyellä matikallakin paljastaa, että tämä tarkoittaa enemmän likviditeettiä vapaavalintaisiin virvoikkeisiin Tuskassa 2021. Jos haluat palauttaa lipun, sekin onnistuu. Kaikki lippuihin liittyvät palautuskäytännöt hoitaa kohdallasi se lippukauppa, josta olet pilettisi hankkinut: Tiketti, Tickemaster, Lippu.fi tai Festicket. Niistä otetaan yhteyttä sinuun. Jos sinulla on kysymyksiä palautuksiin liittyen, käänny lippukauppasi puoleen. Tällä hetkellä niiden asiakaspalveluissa on suurella todennäköisyydellä ruuhkaa, joten varaa kärsivällisyyttä asiointiin. Lipun voi palauttaa ostopaikkaan elokuun loppuun saakka. Linkit kunkin lippukaupan lipunpalautuslomakkeisiin löydät meidän saitilta – linkki biossa. Tuskan 2021 ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin, mutta työt on aloitettu ja maali on selkee. Kesällä 2021 Tuskassa musta on mustempaa, kitarat julmempia ja pitit kuumempia kuin koskaan ennen. Toivomme, että olet siellä. Jos olet, laita merkkisi alle. #tuskafestival

A post shared by Tuska Festival (@tuskafestival) on

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone