Tuomas Holopainen kommentoi Nightwishin kärjistynyttä nettivuotokohua

nightwish11

Nightwishin ensi viikolla julkaistava uusi sinkkubiisi Élan on vuotanut verkkoon. Asiasta hermostunut Nightwish teki epätavallisen liikkeen – julkaisi Facebook-sivuillaan vuotajan nimen.

Bändin omalaatuinen liike on herättänyt keskustelua. Nightwishin Facebook-sivuille lisätyssä viestissä Tuomas Holopainen selventää tuntojaan ja pyrkii rauhoittelemaan kohua.

Albumin vuotaminen verkkoon ennen aikojaan, tai pelkästään yhden biisin, on valtava isku uuden albumin odotuksen mysteerille. Olemme tarkoituksellisesti kasvattaneet uudesta levystä erityistä tapausta, (toivottavasti) väkevää yllätystä. Facebook-sivuille lisätyt viestit olivat rehellisiä reaktioita pettymykseen, jonka kyseisen yllätyksen pilaaminen aiheutti. Väitteet joiden mukaan bändi tai levy-yhtiö olisivat tahallisesti vuotaneet kappaleen verkkoon, eivät ole totta. Tärkein asia on musiikki ja sen vaikutus ihmisiin.

Älkää kuunnelko kyseistä vuotoa, juuri edellämainituin perustein. Odottakaa vielä hetki ja kuulette sen kuten on tarkoitettu – kovan työn hedelmänä ja rakkauden osoituksena. Niin kuin me olemme halunneet sen tarjota faneillemme.

Kyseistä herkkää ja arkaluontoista asiaa on vaikea lähestyä. Toivomme että kaikki osapuolet rauhoittuvat. Molempien osapuolten on syytä ottaa tapahtuneesta opikseen”.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone