Tuntemattoman sotilaan voi katsoa kotisohvalta – Aku Louhimies: ”Hieno mahdollisuus heille, jotka eivät pääse elokuvateatteriin”

Huippusuosioon yltäneen Tuntemattoman sotilaan voi kokea huomisesta 15.2. lähtien myös kotiteattereissa. Aku Louhimiehen ohjaama elokuva tulee yksinoikeudella digitaalisesti vuokrattavaksi Elisan Viihteen vuokraamoon.

 ”On hieno asia, että ihmiset, joilla ei ole mahdollisuutta mennä elokuvateattereihin, voivat saada nyt elokuvan täydellä laadulla kotiteattereihin”, ohjaaja Aku Louhimies toteaa.

 

Tuntematon sotilas sai ensi-iltansa lokakuussa 2017. Siitä lähtien Louhimies on kiertänyt elokuvan kanssa ensi-illoissa ja erikoisnäytöksissä eri puolilla maailmaa. Vastaanotto on ollut hyvä niin Suomessa kuin ulkomailla. Ohjaaja on saanut paljon liikuttavaa palautetta elokuvasta.

”Moni nuori on tullut sanomaan, että elokuvan myötä heitä alkoi kiinnostamaan, mitä heidän omat isoisovanhempansa tekivät sodan aikana. Monet vanhemmat ihmiset ovat innostuneet jakamaan tarinoitaan sodasta. On hienoa, että elokuva yhdistää sukupolvia. Se on merkki siitä, että elokuva laajenee itsensä ulkopuolelle”, Louhimies luonnehtii.

tuntematon sotilas

Myös elokuvasta tehty Kohti tuntematonta -niminen making of -dokumentti on ollut saatavilla Elisa Viihteessä jo marraskuusta lähtien.

Elisa Viihteen vuokraamon elokuvat ja sarjat ovat vuokrattavissa 48 tuntia kerrallaan tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja Elisa Viihteen digiboksilla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone