Tubeconin maailmanvalloitus etenee – kuusi uutta maata mukana

Suomalainen tubettajien tapahtumia järjestävä Tubecon Oy on tehnyt sopimuksen Tubeconin lisensoinnista kuudessa uudessa Euroopan maassa.

Suomen, Ruotsin ja Espanjan lisäksi Tubecon on tehnyt aiesopimuksen areenatapahtumien järjestämisestä paikallisten lisenssikumppanien kanssa Sveitsissä, Itävallassa, Italiassa, Virossa, Latviassa ja Romaniassa. Lisäksi neuvotteluja viimeistellään paikallisten lisensoijien kanssa Saksassa, Tanskassa ja Norjassa.

Ensimmäiset tapahtumat on tarkoitus järjestää kaikilla markkinoilla seuraavan 12 kuukauden kuluessa.

– Olemme työskennelleet kansainvälistymisen eteen puolitoista vuotta. Elokuussa isännöimme kansainvälisiä vieraita Helsingin Tubeconissa. Kaikki delegaatiot vakuuttuivat tapahtumasta ja yhteistyömallista. Etenemme nyt nopeasti kohti tavoitettamme luoda Euroopan laajuinen tapahtumaverkosto, kertoo Tubeconin toimitusjohtaja Risto Kuulasmaa tiedotteessa.

Tubecon perustaa Espanjan Madridiin tubettajien studion. Studio perustetaan yhteistyössä espanjalaisen teleoperaattorin Telefónican kanssa. Tavoitteena on tarjota tilat paikalliselle tubettajayhteisölle ja aloittaa sisällöntuotanto Telefónican omistaman Movistar+ -televisioyhtiön kanssa.

Elokuussa Helsingin Arenassa pidettyä Tubecon-tapahtumaa voi fiilistellä Elisa Viihteessä.

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa pääsyn leffan VIP-näytökseen.

loikkarit nosto

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone