True Blood -tähti Nelsan Ellisin omaiset paljastivat hänen todellisen kuolinsyyn – ”Toivomme hänen olevan varoittavana esimerkkinä”

nelsan ellis

Näyttelijä Nelsan Ellis kuoli lauantaina 39-vuotiaana. Hän tuli parhaiten tunnetuksi Lafayette Reynoldsin roolista HBO:n True Blood -sarjassa. Hänen kerrottiin menehtyneen sydäninfraktiin.

Ellisin omaiset kertoivat maanantaina managerinsa  Emily Gerson Sainesin välityksellä Hollywood Reporterille, että Ellis menehtyi sydämen vajaatoimintaan, joka johtui runsaasta alkoholin käytöstä.

Omaisten mukaan rakastettu näyttelijä kamppaili pitkään alkoholi- ja huumeriippuvuuden kanssa, ja ne lopulta maksoivat hänen henkensä.

Ellisin omaiset toivovat, että hänen kohtalonsa toimisi varoittavana esimerkkinä ja auttaisi muita päihderiippuvaisia selviytymään kuiville.

Omaisten mukaan Ellis häpesi rippuvuuttaan. Hänen viimeisiä elinhetkiä kuvataan seuraavasti:

Nelsan kärsii huumeiden ja alkoholin väärinkäytöstä vuosia. Hän yritti vierottautua alkoholista itsenäisesti. Vieroituksen aikana hän sai veritaudin, jonka johdosta hänen munuaisensa lakkasivat toimimasta, hänen maksansa turposi ja verenpaine laski – lopulta hänen rakastava sydämensä lakkasi sykkimästä.

 

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone