Toto-legenda Steve Lukather vierailee porilaisessa kirjakaupassa

Pori Jazzin lauantai huipentuu legendaarisen Toto-yhtyeen konserttiin Kirjurinluodolla.

Faneilla on tilaisuus tavata yhtyeen kitaristi Steve Lukather Porin Suomalaisessa kirjakaupassa lauantaina 20.7. klo 12.00-12.45.

61-vuotiaan Lukatherin tuo kirjakauppaan hänen viime vuonna ilmestynyt elämänkertansa. Faneilla on tilaisuus saada signeeraus kitaristilegendan kirjoittamaan elämäkertateokseen. Kirja on julkaistu suomeksi myös sähköisenä.

steve_lukather_etukansi_72ppiRoisi ja paikoin sokeeraavan rehellinen omaelämäkerta avaa ovet 70- ja 80-lukujen musiikkimaailmaan, esiintymisareenoiden takahuoneisiin ja Los Angelesin hittitehtaisiin.

”Haluan aloittaa sanomalla, että tämä ei sitten ole lastenkirja. Lapset eivät saa tätä lukea! En anna edes omien lapsieni vilkaistakaan kirjaa ennen kuin he ovat kolmekymppisiä”, Lukather kuvaili teosta ennen sen ilmestymistä.

 

Toto on esiintynyt Suomessa lukuisia kertoja. Muun muassa “Africa”-, “Rosanna”- ja “Hold the Line” -hiteistään tunnetun yhtyeen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa kappaletta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Yksi kommentti

  1. Totolla on kymmeniä
    Muitakin kappaleita. Nämä soittolistat tuntee nuo kolme. Ostin toton 1. levyn jo 70-luvulla. Arvostan Lukatheria enemmän soololevyista ja sessioista muiden kanssa. Mm Lee Ritenourin ja Jeff Beckin kannsa. Toton versio Steely Danin Bodhishatvasta on tosin ihan huikee suoritus.
    Kaikki nuo mainitut ovat tosin vastaantulijoita Steely Danille.

Kommentit suljettu.